72 Yaşındaki Anneden Oğluna Bayram Hediyesi - Son Dakika
Güncel

72 Yaşındaki Anneden Oğluna Bayram Hediyesi

72 Yaşındaki Anneden Oğluna Bayram Hediyesi

Medical Park Antalya Hastane Kompleksi Organ Nakli Bölümü Başkanı Prof.Dr.Alper Demirbaş ve Opr.Dr.Sabri Tekin tarafından gerçekleştirilen operasyonla, 72 yaşındaki Yüksel Göz'ün böbreği, oğlu Mehmet Burhan Göz'e nakledildi.

24.10.2012 15:27

Medical Park Antalya Hastane Kompleksi Organ Nakli Bölümü Başkanı Prof.Dr. Alper Demirbaş ve Opr. Dr. Sabri Tekin tarafından gerçekleştirilen operasyonla, 72 yaşındaki Yüksel Göz'ün böbreği, oğlu Mehmet Burhan Göz'e nakledildi.

Gaziantep'te yaşayan 42 yaşındaki Mehmet Burhan Göz, nefes darlığı ve burun kanamasıyla acil olarak kaldırıldığı hastanede iki gün yoğun bakımda olmak üzere bir ay kaldığını belirterek yapılan tetkiklerin ardından kendisine böbrek yetmezliği teşhisi konulduğunu söyledi. Aynı zamanda

iltihaplı eklem romatizması rahatsızlığı olduğunu anlatan Mehmet Burhan Göz, "Böbrek yetmezliği teşhisi konulduktan sonra 10 ay diyalize girdim. Yaşadığım sıkıntılarımı anlatmak çok zor" dedi. Diyalizde sürekli tansiyonunun yükseldiğini söyleyen Göz, şunları söyledi: "Büyük bir zaman kaybım oldu. Evlenecektim ama diyaliz benim evliliğimi

engelledi. Bu sıkıntıları daha fazla yaşamanın anlamsız olduğunu düşündüm. Nakil olmaya karar verdim.Annem bu konuda destek oldu. Tanıdıklarımızın tavsiyesi ile Antalya'ya geldik. Tetkiklerimizin uygun bulunmasıyla nakil gerçekleşti."

En son bayramının diyalizde geçtiğini anlatan Mehmet Burhan Göz, "Benim esas bayramım bugünden sonra. Anneme ve operasyonu gerçekleştiren tüm organ nakli ekibine teşekkür ediyorum" dedi.

OĞLUMA BAYRAM HEDİYESİ

Oğluna bayram hediyesi olarak böbreğini bağışladığını söyleyen 72 yaşındaki anne Yüksel Göz ise, mutluluğunun tarifsiz olduğunu anlatarak, "Herkes yakınlarının hayatını kurtarsın" dedi.

SAĞLIK DURUMLARI İYİ

Medicalpark Antalya Hastane Kompleksi Organ Nakli Bölümü Başkanı Prof.Dr. Alper Demirbaş yaptığı açıklamada, "Bayram öncesi annesi oğluna çok güzel bir bayram hediyesi verdi. Her ikisinin de sağlık durumları iyi. Birkaç gün içinde taburcu olacaklar" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 72 Yaşındaki Anneden Oğluna Bayram Hediyesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement