55 Yıllık Çift, Karbonmonoksit Gazından Zehirlenerek Öldü - Son Dakika
Güncel

55 Yıllık Çift, Karbonmonoksit Gazından Zehirlenerek Öldü

55 Yıllık Çift, Karbonmonoksit Gazından Zehirlenerek Öldü

Derince'de 55 yıllık evli Talip ve Fatma Kula çifti evlerinde kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetti.

12.12.2013 15:35  Güncelleme: 16:27

Kocaeli'nin Derince İlçesi'de 55 yıllık evli 76 yaşındaki Talip ve Fatma Kula çifti evlerinde kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetti.

Olay derince İlçesi'nin Sırrı Paşa Mahallesi Gürpınar Sokak üzerinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre Bağ-Kur emeklisi olan 76 yaşındaki Talip Kula ve aynı yaştaki 55 yıllık eşi Fatma Kula ile birlikte gece havanın da aşırı soğuk olması nedeniyle sobalarına kömür attıktan sonra uykuya daldılar. Onlara her sabah süt getiren Meryem yıldız adlı komşuları kapılarını çalmasına rağmen açan olmayınca hemen yakında oturan akrabalarına haber verdi.

Yaşlı çiftin akrabaları camları kırıp içeriye girdiklerinde onların cesetleriyle karşılaştı. Olay yerine 112 Acil Ambulansı ve polisler geldiğinde, Fatma Kula'yı salonun girişindeki halının üzerinde, Talip Kula'yı yatağında bulurken, içeride hala yoğun bir karbonmonoksit gazı olduğu belirlendi.

Evde yalnız yaşadıkları anlaşılan yaşlı çiftin diğer akrabaları ve komşuları eve akın ederken evin önünden feryatlar yükseldi. la çiftinin cenazeleri daha sonra otopsi için Derince Eğitim Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 55 Yıllık Çift, Karbonmonoksit Gazından Zehirlenerek Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement