8. Fıratpen Atatürk Koşusu - Son Dakika
Güncel

8. Fıratpen Atatürk Koşusu

8. Fıratpen Atatürk Koşusu

Geleneksel 8. Fıratpen Atatürk Koşusu yenilenen parkurunda gerçekleşti

07.05.2012 10:31

Her yıl geleneksel hale gelen Fıratpen Atatürk Koşusu'nun bu yıl da sekizincisi düzenlendi. Kurumsal sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde sporcu sağlığına uygun olarak iyileştirilen 6200 metrelik Neşet Suyu Parkuru'nda yapılan koşuya 600'ü aşkın sporcu katıldı.

15 farklı yaş kategorisinde yapılan koşuda genel sıralama erkeklerde Ozan Demir birinciliğe ulaşırken, ikinciliği Aykut Taşdemir üçüncülüğü ise Mehmet Ali Akbaş kazandı. Bayan kategorisinde ise birinci Özlem Kaya, ikinci Svetlana Shepeleva, üçüncü Lütfiye Kaya oldu.

Çekişmeli anlara sahne olan yarışta dereceye giren sporcular ödüllerini Fırat AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Nevzat Demir'in elinden aldı. Ödül töreninde, koşuya katılan her sporcuya teşekkür ederek konuşmasına başlayan Dr. Nevzat Demir: "Yarışımıza katılan ve ilgi gösteren tüm sporculara yürekten teşekkür ediyorum. Önemli olan birinci ya da sonuncu olmak değil sağlık için spor yarışının her zaman içinde bulunmak. Ülkemiz sporuna ve sağlığına önem veren kişilerin olduğunu görmek mutluluk verici. Türk sporseverlerine sağlıklı bir parkur temin edebilmek ve çevremize değer katmak amacıyla şu an içinde bulunduğumuz Belgrad Ormanı'nda yer alan 6200 metrelik Neşet Suyu Koşu ve Yürüyüş Parkuru iyileştirme çalışmalarını geçtiğimiz dönem büyük bir keyifle gerçekleştirdik. Parkurumuzu tüm sporseverlerin keyifle kullanmasını diliyoruz." dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 8. Fıratpen Atatürk Koşusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement