Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.
Başkan Çöl, mesajında, milli ve manevi değerlerin, kültür ve geleneklerin en kıymetli taşıyıcılarının hiç şüphe yok ki kadınlar olduğunu ifade etti.
Kadınlara başta eğitimlerine önem göstermek üzere, hayatın tüm alanlarında hak ettiği değeri vermek herkese düşen önemli bir görev olduğunu kaydeden Çöl, şöyle devam etti:
"Bu yüzden yıl içinde bir gün kutlanan, kadınlar için önemli bir yere sahip olan bu gün sadece bir güne sığdırılmamalıdır. Günümüzde gelişmişlik düzeyinin en önemli göstergelerinden biri de kadının bulunduğu toplumdaki özgürlüğü, saygınlığı ve yönetimdeki yeri ile belirlenmektedir.
Sosyal ve ekonomik hayatın her alanında büyük fedakarlıklar gösteren ve rol üstlenen kadınlarımıza sahip çıkmalı ve hak ettikleri değeri vermeliyiz. Şanlı tarihimize baktığımızda Türk kadını tarihimizin her devresinde eşsiz fedakarlık ve cefakarlık göstermiş, cephelerde kahramanlıklarla destanlaşmış, hayatın her alanında önemli sorumluluklar almıştır."
Son Dakika › Güncel › 8 Mart Kadınlar Günü'ne Doğru - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.