Abana'da Dini Sohbet ve Söyleşi Programı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Abana'da Dini Sohbet ve Söyleşi Programı

02.06.2017 18:55

Abana ilçesinde Ramazan etkinlikleri kapsamında dini sohbet ve söyleşi programı düzenlendi.

Abana ilçesinde Ramazan etkinlikleri kapsamında dini sohbet ve söyleşi programı düzenlendi.

Kaymakamlığın desteğiyle belediye tarafından organize edilen etkinlikte konuşan Müftü Vekili Vaiz İsmail Çelik, Ramazan ayının önemine işaret ederek katılımcıların sorularını yanıtladı.

Belediye Başkan Vekili Altan Erdoğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, her Ramazan ayında gerçekleştirilen sohbet ve söyleşi programının geleneksel hale geldiğini belirtti.

Her hafta sonu bir etkinlikle Ramazan ayını idrak edeceklerini anlatan Erdoğan, şunları söyledi:

"Belediyemiz tarafından son birkaç yıldır Ramazan ayına özel etkinlikler yapılıyor. Bu sene de her hafta sonuna bir etkinlik organize ettik. İlkini 3 Haziran Cumartesi teravih namazı çıkışı mehter takımı eşliğinde açılışını yapacağımız etkinlikte semazen gösterisi ve tasavvuf konseri olacak. Ramazan boyunca her hafta sonu aynı gün ve saatte çeşitli etkinlikleri halkımızla buluşturacağız."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Abana'da Dini Sohbet ve Söyleşi Programı - Son Dakika


Advertisement