Abdülkadir Molla'nın İdam Edilmesi - Son Dakika
Güncel

Abdülkadir Molla'nın İdam Edilmesi

Abdülkadir Molla\'nın İdam Edilmesi

İdam edilen Bangladeş Cemaat i İslami Partisi Genel Sekreter Yardımcısı Abdülkadir Molla için Kahramanmaraş'ta gıyabi cenaze namazı kılındı.

14.12.2013 16:32

İdam edilen Bangladeş Cemaat-i İslami Partisi Genel Sekreter Yardımcısı Abdülkadir Molla için Kahramanmaraş'ta gıyabi cenaze namazı kılındı.

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Elbistan Şubesi üyeleri ve vatandaşlardan oluşan yaklaşık 500 kişi, Çarşı Atik Camisi'nde ikindi namazının ardından gıyabi cenaze namazı kıldı.

Derneğin Elbistan temsilcisi Ömer Polat, yaptığı açıklamada, Cemaat-i İslami Partisi Genel Sekreter Yardımcısı Abdülkadir Molla'nın idam edilmesini kınadıklarını bildirdi.

İdamın hukuki olmadığını, siyasi hesaplar uğruna bir alimin idam edilmesinden duydukları üzüntüyü dile getiren Polat, "Bu idam Allah'a, peygamberine ve ahiret gününe inanan her Müslüman'ın nezdinde bir şehadettir. Anadolu Gençlik Derneği mensupları ve sivil toplum kuruluşları olarak bu idamı, mahkeme sürecini ve diğer tutuklamaları şiddetle protesto ediyoruz" dedi. - Kahramanmaraş

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Abdülkadir Molla'nın İdam Edilmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement