Acarlar Belediye Başkanlığı Koltuğuna Oturan Ölüyor - Son Dakika
Güncel

Acarlar Belediye Başkanlığı Koltuğuna Oturan Ölüyor

Aydın Acarlar'daki Belde Belediye Başkanları Yunus Şentürk, Adnan Yıldız, Cafer Yıldırım'dan sonra 2 yıldır Acarlar koordinatörlüğü yapan Belediye Meclis Üyesi Cevdet Şentürk de vefat etti.

07.06.2016 07:51

Aydın'ın İncirliova ilçesinde daha önce belde belediyesi olan Acarlar'da Belediye Başkanlığı yapan 3 kişi bu koltukta öldü. Belde, mahalle olduktan sonra meclis üyesi olan 66 yaşındaki Cevdet Şentürk'te o koltuğa oturduktan iki yıl sonda kanser öldü ve bu koltukta ölen 4'üncü isim oldu.

4. ÖLÜM

İncirliova Belediye Meclis Üyesi MHP'li Cevdet Şentürk, karaciğer yetmezliği sebebiyle hayatını kaybetti. Beldeden mahalleye dönen Acarlar'daki makamda Belde Belediye Başkanları Yunus Şentürk, Adnan Yıldız, Cafer Yıldırım'dan sonra 2 yıldır Acarlar koordinatörlüğü görevinde bulunan Belediye Meclis Üyesi Cevdet Şentürk de vefat etti. Şentürk'ün ölümü, sevenlerini yasa boğdu.

YAKINLARI YIKILDI

Acarlar Belde Belediyesi'nde başkanlık makam koltuğunda Yunus Şentürk, Adnan Yıldız, Cafer Yıldırım ve mahalle olduktan sonra meclis üyesi olan Cevdet Şentürk hayatını kaybetti. Evli ve 3 çocuk babası olan Şentürk'ün ölümü, sevenlerini yasa boğarken, cenazesinin yarın Acarlar Merkez Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından, mahalle mezarlığında toprağa verileceği öğrenildi.

Acarlar Belediye Başkanlığı Koltuğuna Oturan Ölüyor
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Acarlar Belediye Başkanlığı Koltuğuna Oturan Ölüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • güneşin kızı : koltugu cüppeli hocaya götürsünler okuyup üfürsün büyü falan vardir belki yada bütün hdplilerii oturtsunlar o koltuga en azından 1 kere :) 5 4 Yanıtla
  • ANTEPLİ: Kesin bedduası tutan birisi o koltukta oturana iyi bir beddua etmiş... 9 0 Yanıtla
  • barış : haberde ne kadar da çok dilbilgisi hatası var 6 0 Yanıtla
  • m.çakır: şu koltuğu esnaf odalarına verin.esnaflar size hergün dua eder. 4 0 Yanıtla
  • Bilgin Dede: Koltuğu değilştirin hemen... Başka koltuk koyun oraya... 3 0 Yanıtla

Advertisement