Acemi Kasaplar Ustalaşıyor - Son Dakika
Son Dakika Logo

Acemi Kasaplar Ustalaşıyor

Acemi Kasaplar Ustalaşıyor
24.09.2015 12:58

Eskişehir’de Kurban Bayramı’nın ilk gününde vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan acemi kasapların sayısı bu yıl yarı yarıya düştü.

Eskişehir'de Kurban Bayramı'nın ilk gününde vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan acemi kasapların sayısı bu yıl yarı yarıya düştü.

Eskişehir'de bayram namazını kılan vatandaşlar, kurbanlarını kesmeye başladı. Belediyelerin oluşturduğu kurban kesim alanlarının yanı sıra kendi imkanlarıyla kurbanlıklarını kesmek isteyen bazı vatandaşlar, bayramın ilk saatlerinde kendilerini yaraladı. Bazı yaralılar kendi imkanlarıyla, bazıları ise ambulanslarla hastanelere getirildi.

GEÇEN YIL 110 OLAN SAYI BU YIL 50'YE DÜŞTÜ

Öte yandan yaralanan vatandaşlar kent merkezindeki hastanelerde tedavi altına alınırken, il genelinde geçen yıl yaklaşık 110 acemi kasap kendini yaralarken bu yıl ise bu sayı yaklaşık 50 kişiye düştü.

Yetkililer, acemi kasapların yıllar geçtikçe ustalaştığının istatistiklere de yansıdığını bildirdiler. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Acemi Kasaplar Ustalaşıyor - Son Dakika


Advertisement