Acıbadem Bodrum'a Değer Katıyor - Son Dakika
Güncel

Acıbadem Bodrum'a Değer Katıyor

Acıbadem Bodrum\'a Değer Katıyor

Acıbadem, Bodrum Tenis Kış Ligi'ne sponsor olarak Bodrum sporuna da destek oluyor.

09.01.2013 11:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Voleybol 1. Liglerine adını veren, futbol, basketbol, voleybol, tenis, hentbol, bisiklet ve özel sporcular federasyolarının yanı sıra Beşiktaş, Trabzonspor, Bursaspor başta olmak üzere yurt içi ve yurt dışında bir çok spor klübünün ve bireysel sporcunun sağlık sponsoru olan Acıbadem, Bodrum Golf& Tenis Klübü'nce kış boyu düzenlenen Bodrum Tenis Kış Ligi'nin de sponsoru oldu. 200 tenisçinin Mayıs sonuna kadar mücadele edeceği Acıbadem Bodrum Tenis Kış Ligi, her hafta yapılan maçlarla Bodrum'da heyecan fırtınası estiriyor. Bodrum Golf&Tenis Klübü'nün 5 toprak kortlu uluslararası standartlardaki Tenis tesislerinde gerçekleşen turnuva sonunda 5 kategoride sporcular, şampiyon olabilmek için kıyasıya mücadele ediyor.

GÖRKEMLİ AÇILIŞ

Acıbadem Bodrum Tenis Kış Ligi'ni tanıtmak amacıyla düzenlenen basın toplantısına Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Acıbadem Bodrum Hastane Direktörü Beril Öngen, engelli tenis sporcusu Mehmet Vuran, klüp direktörü Tacettin Pendik, Bodrum Golf&Tenis Klübü Genel Müdürü Caner Tuna, eğitmenler ve sporcular katıldı. Bodrum Golf Tenis Klübü'nün Bodrum için çok önemli bir adım olduğunu söyleyen Bodrum Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan, Acıbadem'in Bodrum'a yüksek değer katan bir marka olduğunu, her alanda Bodrum ve Bodrum'luyu desteklediği gibi Bodrum Tenis ligine de sponsor olarak üzerine düşeni yaptıklarını belirtti.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ise turizm çeşitliliği açısından spor turizminin önemine vurgu yaptı. Kocadon hem Acıbadem'in, hem de Bodrum Golf&Tenis Klübü'nün Bodrum'da var olmasında kendisinin de katkısı olduğunu söyleyerek; "Bodrum'umuzda uluslararası standartlarda 5 toprak tenis kortu olması çok güzel. Böylece spor turizmi için önemli bir adım atılıyor. Kış boyunca Acıbadem Bodrum Tenis Kış Ligi, Bodrum'luyu tenise doyuracak" dedi.

SPORUN EN BÜYÜK DESTEKÇİSİ ACIBADEM

Acıbadem Bodrum Hastanesi'ne Bodrumlular'ın her geçen gün daha fazla ilgi gösterdiğini söyleyen hastane direktörü Beril Öngen, Acıbadem Sağlık Grubu olarak her zaman sporun ve sporcunun yanında olduklarını, grubun İstanbul Fulya Hastanesi bünyesinde açılan FİFA tarafından akredite Sporcu Sağlığı Merkeziyle dünyadaki 26 özel merkezin arasına girdiği, tenisin gruba uzak bir spor olmadığı ve milli gururlarımız İpek Şenoğlu ve Marsel İlhan'ın sağlık sponsoru olarak hizmet verdiğine dikkat çekti ve Bodrum'un bu özel turnuvasında yer almaktan mutluluk duyduklarını iletti.

Bodrum Golf&Tenis Klübü Genel Müdürü Caner Tuna da tüm tenissever ve sporseverleri Acıbadem Bodrum Tenis Kış Ligi'nin heyecan dolu maçlarına davet etti. Caner Tuna Mayıs sonuna kadar ligin devam edeceğini, her hafta birbirinden zorlu maçlar oynanacağını belirtti.

Klüp direktörü Tacettin Pendik ise tesislerinde Nisan ayında engellilere yönelik bir turnuva düzenleneceği, bu projeyi geliştirip tüm ülke çapında etki yaratacak bir oluşuma imza atmak arzusunda olduklarını iletti.

Geçirdiği bir kaza sonucu tekerlekli sandalyeyle yaşamını sürdüren engelli tenisçi Mehmet Vuran ise 10-15 yıl öncesine kadar Bodrum'da tenis oynayacak yer bulmakta zorlandıklarını, şimdi ise Bodrum'un uluslararası standartlarda tenis tesisine sahip olduğunu söyledi. Vuran ayrıca Acıbadem Hastanesi'nin tenise desteğine de çok sevindiğini ifade etti.

Açıklamaların ardından ligin startını Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Acıbadem Bodrum Hastanesi Direktörü Beril Öngen ve Bodrum Golf&Tenis Klübü Genel Müdürü Caner Tuna kortta birlikte verdi. Daha sonra ellerine raketleri alan başkan Kocadon, Kaymakam Gödekmerdan ve Tuna birlikte bir süre tenis oynadı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Acıbadem Bodrum'a Değer Katıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement