Adalararası Macerada Yarışları Başlıyor - Son Dakika
Güncel

Adalararası Macerada Yarışları Başlıyor

Adalararası Macerada Yarışları Başlıyor

Maltepe Park AVM, Salcano ve Magma Dergisi sponsorluğunda yapılacak yarışı, Dağ Keçisi ve İstanbul Orienteering Grubu teknik olarak organize ediyor.

04.09.2015 14:34  Güncelleme: 14:35

MacerAda; Adalar Belediyesi, Adalar Kent Konseyi, Adalar Vakfı, Heybeliada Su Sporları Kulübü, Heybeliada Gönüllüleri ortaklığı, Büyükada Deniz Klubü ve Adalar Rotary Kulübü işbirliğiyle macerasına bu yıl da devam ediyor.

İlk iki yıl Burgazadası'nda başlayıp,Heybeliada'da tamamlanan yarışta bu yıl değişiklik yapıldı.

2013 ve 2014 yıllarında yarışmanın yüzme etabı Burgazadası'nda başlamış ve Heybeliada'ya yüzülmüştü.Yarışmanın bisiklet ve oryantiring etapları ise Heybeliada'da koşulmuştu.

6 Eylül tarihinde yapılacak,Macerada yarışlarının yüzme etabı Heybeliada önlerinde başlayacak ve Büyükada'ya yüzülecek. Yarışmanın bisiklet ve oryantiring etapları, Büyükada'da koşulacak.

Böylelikle, ilk iki yıl yarışmaya katılmış olan macera tutkunları, bu defa yepyeni bir parkurla ve yeni sürprizler, zorluklarla baş etmek zorunda kalacaklar.

Yarışmayı kazanan ilk üç takıma Salcano'dan bisiklet ve Magma Dergisi'nden yıllık abonelik hediye edilecek.

Bu yıl Adalar ilçesinde okuyan öğrenciler de macera dolu saatler yaşayacaklar.125.yıl Atatürk İ.Ö.Okulunun Türkiye şampiyonu olan orienteering takımından 12 öğrenci macerAda parkurunun 2. Etabında yarışacak.

Büyükada Şehit Murat Yüksel İ.Ö.Okulu'ndan 144 öğrenci ise iskelede kendileri için hazırlanan özel etapta yarışacaklar. Katılan tüm öğrencilere madalya ve tişört hediye edilece .

Tekstil Sanatçısı Gül Bolulu'nun" Denizin Çığlığı Enstalasyonu" ise yarışmanın ayrı bir rengi.06 Eylül Pazar günü tüm gün boyunca enstalasyonu gören adalı çocukların hissettiklerini resme dönüşecek ve bu resimlerden hazırlanacak resim sergisi finish alanında sergilenecek.

Her yıl olduğu gibi fayton çekme ,Lefter penaltı noktası ,Horoz Reis tangramı gibi birçok bonus etabı da içeren macerAda tüm macera severleri 6 Eylül günü Büyükada'ya çağırıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Adalararası Macerada Yarışları Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement