Adana'da Acemi Kasabın Kafasına Mermer Düştü - Son Dakika
Son Dakika Logo

Adana'da Acemi Kasabın Kafasına Mermer Düştü

Adana\'da Acemi Kasabın Kafasına Mermer Düştü
24.09.2015 13:13

Adana'da 35 yaşındaki İsmail Alcan, kestiği küçükbaş hayvanı askıya asarken kafasına mermer düşmesi sonucu yaralandı.

Adana'da 35 yaşındaki İsmail Alcan, kestiği küçükbaş hayvanı askıya asarken kafasına mermer düşmesi sonucu yaralandı. Hastaneye kaldırılan Alcan'ın kafasına 6 dikiş atıldı. Adana kent merkezinde öğle saatlerine kadar kendini kesen 21 acemi kasap hastanelik oldu.

Adana genelinde belediyelerin oluşturduğu kurban kesim alanlarına gitmeyenler, kasaplar ve evlerinin önünde kurbanlıklarını kestirdi. Özellikle merkez Seyhan İlçesi'nin Tellidere Mahallesi'nde kurbanlık almak ve kesmek isteyenler nedeniyle yoğun trafik yaşandı. Alışılmış kan gölüne dönen kurban manzarası çok fazla gözlenmezken kendi kurbanını kesen acemi kasaplar da hastanelik oldu. Adana kent merkezinde öğle saatlerine kadar hastanelere aralarında kadınların da olduğu 21 kişi yaralı olarak geldi. El, parmak ve bacaklarında kesikler bulunan acemi kasaplar hastanelerde tedavi altına alındı. Bunun yanı sıra kurban kesimi sırasında ailelerin çocukların izlemesine engel olmaması dikkat çekti.

MERMER DÜŞTÜ

Komşularıyla birlikte aldıkları koyunları kesen İsmail Alcan'ın da başına balkondan mermer parçası düştü. TOKİ Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirilen Alcan'ın yaralanan başına 6 dikiş atıldı. İsmail Alcan, "Koyunu yüzdükten sonra asmaya çalışırken başıma balkondan mermer düştü. 5-6 dikiş attılar, birazdan eve gidip kalan koyunları keseceğim. Koyunlar yerde mi kalsın?" diye konuştu. Acil serviste kendisi gibi yaralıların olduğunu söyleyen Alcan, yaşadıklarını gülerek anlattı. - Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana'da Acemi Kasabın Kafasına Mermer Düştü - Son Dakika


Advertisement