ADANA'DA ENKAZA DÖNEN 12 BİNANIN ÇEVRESİNDE UMUTLU BEKLEYİŞ SÜRÜYOR - Son Dakika
Güncel

ADANA'DA ENKAZA DÖNEN 12 BİNANIN ÇEVRESİNDE UMUTLU BEKLEYİŞ SÜRÜYOR

KAHRAMANMARAŞ'ta meydana gelen iki depremin şiddetli hissedildiği kentlerden biri olan Adana'da enkaza dönen 12 binada arama kurtarma çalışmaları sürüyor.

07.02.2023 09:52  Güncelleme: 09:59

KAHRAMANMARAŞ'ta meydana gelen iki depremin şiddetli hissedildiği kentlerden biri olan Adana'da enkaza dönen 12 binada arama kurtarma çalışmaları sürüyor. Enkaz bölgesindeki aileler, umutla bekliyor. Adana'da şu ana kadar devam eden kurtarma çalışmalarında yıkılan binalardan 140 kişinin cesedine ulaşılırken, yaralanan 2500 kişi de çevredeki hastanelerde tedavi ediliyor.

Adana kent merkezinde ve Tufanbeyli ilçesinde önceki gece meydana gelen depremde 10 bina hasar gördü. Dün öğle saatlerinde meydana gelen merkez üssü Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesi olan 7.6 şiddetindeki depremle birlikte kent merkezinde 2 bina daha enkaza dönüştü. 12 binanın enkaza döndüğü ve arama-kurtarma çalışmalarının başlatıldığı Adana'da ekipler, gece boyunca çalışmalarını sürdürdü. Enkaz bölgelerinde iş makineleri ve vinçlerle arama-kurtarma faaliyetleri yürülürken, ekipler üstteki büyük beton blokları kaldırıp, enkazın içerisinde kurtarılmayı bekleyen vatandaşlara ulaşmaya çalışıyor. Vatandaşlar, bölgede arama-kurtarma çalışmalarını yürüten ekiplere enkazlarda destek veriyor. Bir taraftan arama-kurtarma çalışmaları sürerken diğer taraftan ise ailelerin umutlu bekleyişi sürüyor. Adana'da şu ana kadar devam eden kurtarma çalışmalarında yıkılan binalardan 140 kişinin cesedine ulaşılırken, yaralanan 2500 kişi de çevredeki hastanelerde tedavi ediliyor.

ADANA\'DA ENKAZA DÖNEN 12 BİNANIN ÇEVRESİNDE UMUTLU BEKLEYİŞ SÜRÜYOR
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel ADANA'DA ENKAZA DÖNEN 12 BİNANIN ÇEVRESİNDE UMUTLU BEKLEYİŞ SÜRÜYOR - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement