Adana'da Gazeteciye Darp İddiası - Son Dakika
Güncel

Adana'da Gazeteciye Darp İddiası

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: Gözaltına alınan zanlıların Adli Tıp Birimi'nde sağlık kontrolünden geçirilmesi Sağlık kontrolü sonrası ekip aracına bindirilmesi Adana'daki gazeteciye darp iddiası Ekspress gazetesi imtiyaz sahibi Yardımcı'yı darbettiği iddia edilen şüpheli ile olay sırasında gözcülük yaptıkları ileri sürülen 2 zanlı gözaltına alındı Adana'da yerel yayım Ekspress gazetesi imtiyaz sahibi Hakan Bülent Yardımcı'yı darbettiği ileri sürülen bir kişi ile olay sırasında "gözcülük" yaptığı iddia edilen 2 kişiyi gözaltına aldı.

30.04.2016 16:51

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

Gözaltına alınan zanlıların Adli Tıp Birimi'nde sağlık kontrolünden geçirilmesi

Sağlık kontrolü sonrası ekip aracına bindirilmesi Adana'daki gazeteciye darp iddiası

Ekspress gazetesi imtiyaz sahibi Yardımcı'yı darbettiği iddia edilen şüpheli ile olay sırasında gözcülük yaptıkları ileri sürülen 2 zanlı gözaltına alındı

Adana'da yerel yayım Ekspress gazetesi imtiyaz sahibi Hakan Bülent Yardımcı'yı darbettiği ileri sürülen bir kişi ile olay sırasında "gözcülük" yaptığı iddia edilen 2 kişiyi gözaltına aldı.

Alınan bilgiye göre, polis ekipleri, 26 Nisan'da, Atatürk Caddesi'nde Yardımcı'yı darbettikten sonra kaçan kişiyi yakalamak için çalışma başlattı.

Güvenlik kamerası görüntülerinden Yardımcı'yı darbeden kişinin Sadullah G. (32) olduğunu belirleyen ekipler, olay sırasında Bilal A. (32) ve Halil Ç'nin (32) de caddede "gözcülük" yaptığını tespit etti.

Arandıklarını öğrenen zanlılar, Kozan ilçesinde polise teslim oldu. Gözaltına alınan 3 şüpheli, Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Zanlıların, olayın ardından ayrı ayrı Yüreği Otogarı'na gidip, oradan da minibüsle Kozan ilçesine kaçtıkları, Yardımcı'yı darbeden kişinin daha önce boks sporu ile uğraştığı öğrenildi.

Yardımcı, 26 Nisan'da, Atatürk Caddesi'nde yolun karşısına geçmeye çalıştığı sırada yumruklu saldırıya uğramış, sağ elmacık kemiği kırılmış, göz kapağının üzerindeki kemikte de çatlak oluşmuştu. Adana Numune Eğitim Hastanesinde tedaviye alınan Yardımcı, önceki gün taburcu edilmişti.

Adana\'da Gazeteciye Darp İddiası
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Adana'da Gazeteciye Darp İddiası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • ADANALI ÜLKÜCÜLER: BURASI ADANA SÖZLÜ CEYHANLA KARIŞTIRMA ADAM GİBİ ÇALIŞMAZSAN ÖBÜR SEÇİMDE TENEKEYİ BAĞLARLAR ZATEN ÜLKÜCÜLER BAGLAYACAKLAR BUNU SENDE ÇOK İYİ BİLİYORSUN 0 0 Yanıtla

Advertisement