Adana'da Dolandırıcılığa Broşürlü Uyarı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Adana'da Dolandırıcılığa Broşürlü Uyarı

Adana\'da Dolandırıcılığa Broşürlü Uyarı
13.05.2015 17:19  Güncelleme: 10:50

Adana Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, kendilerini polis olarak tanıtıp dolandırıcılık yapan kişilere dikkat çekmek için hazırlanan broşürleri vatandaşlara dağıttı.

Adana Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ile Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, kendilerini polis olarak tanıtıp dolandırıcılık yapan kişilere dikkat çekmek için hazırlanan broşürleri vatandaşlara dağıttı. Broşürler, hastane, postane, banka, toplu taşıma aracı, otobüs durağı ve ATM gibi noktalara da asıldı.

Sabit telefonlarla aradıkları vatandaşları çeşitli bahanelerle dolandıranlara karşı hazırlanan broşürlerde şu uyarılar yer aldı:

"Dikkat, polis uyarıyor, telefon dolandırıcılarına karşı dikkat. Sizi telefonla arayarak kendisini kamu görevlisi, polis, asker, savcı, ya da hakim olarak tanıtan ve sizden para ya da değerli eşyalarınızı isteyenlere inanmayın. Kamu görevlisi sizden hiçbir şekilde para ya da değerli eşyalarınızı istemez."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana'da Dolandırıcılığa Broşürlü Uyarı - Son Dakika


Advertisement