Adanaspor Pas Çalıştı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Adanaspor Pas Çalıştı

Adanaspor Pas Çalıştı
10.05.2017 18:22

ADANASPOR, Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında cumartesi günü sahasında Trabzonspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

ADANASPOR, Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında cumartesi günü sahasında Trabzonspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Turuncu beyazlı takımın Osman Yereşen Tesisleri'nde Teknik Direktör Eyüp Arın yönetiminde gerçekleşen antrenman koşu ile başladı. Antrenmanın ana bölümünde pas çalışması yapan Adanaspor, günü çift kale maçla tamamladı.

Cumartesi günü sahalarında oynayacakları Trabzonspor maçına sıkı bir şekilde hazırlandıklarını belirten Adanaspor Teknik Direktörü Eyüp Arın, "Rakibimiz ligin önemli takımlarından. Ligdeki durumumuz ne kadar kötü olursa olsun biz kalan her maçımızı kazanmak için oynayacağız. Trabzonspor karşısındada galibiyet için mücadele vereceğiz" dedi.

Adanaspor'da sakatlığı nedeniyle sezonu kapatarak Brezilya'ya giden Renan Diniz haricinde sakat ve cezalı futbolcu bulunmuyor.

FOTOGRAF - Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adanaspor Pas Çalıştı - Son Dakika


Advertisement