Adar'dan Genç Çifte Mobilya Yardımı - Son Dakika
Güncel

Adar'dan Genç Çifte Mobilya Yardımı

Adar\'dan Genç Çifte Mobilya Yardımı

Isparta Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Adar yeni evlenen genç çifte mobilya yardımında bulundu.

19.10.2012 16:24

Borsa Başkanı Ahmet Adar genç çifte mobilya yardımında bulundu

Başkan Adar; "yeni evlenecek çiftimize mutluluklar diliyorum"

Hafta sonu Büyükgökçeli Kasabasında evlenen İskender Oğuz Kaçar-Tuğba Alptekin Kaçar çiftine düğün hediyesi olarak yatak odası takımı hediye eden Isparta Merinos Ana Bayii sahibi ve Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Adar; "Merinos mobilya olarak yeni evlenecek çiftimize yatak odası takımı hediye ediyoruz. İyi günlerde kullanmalarını diliyor, mutluluklar diliyoruz" dedi.

Mobilya seçiminde genç çiftlere yardımcı olan Vali Memduh Oğuz, toplumun mayasını oluşturan cömertlik örneğini tebrik ettiğini ifade etti.

Vali Oğuz konuşmasında; "Muhabbetlerin, sevgilerin paylaşıldığı bir gündeyiz, Cuma günündeyiz. Böyle güzel günler elinde imkanı olanların içinde iyilik yapma günleridir, iyiliği arttırmanın günleridir. Çünkü bugün yapılacak iyilikler güzellikler karşılığını kat kat bulacaktır.

Vali Oğuz; "Bu güzel hareketi alkışlamak üzere buradayım"

Benim çok değer verdiğim yol arkadaşım, kardeşim olan Ahmet Bey, bir güzellik yapıyor bugün, bu beni çok memnun etti, mutlu etti. Yeni kurulan yuvaya katkıda bulunmak üzere yatak odası takımı hediye etti, bunu hediye ederken şöyle bir bol gönüllülük de yapıyor; ben bunu size veriyorum demiyor, gelin mağazadan seçin, beğenin hangisini kendi zevkinize uygun buluyorsanız o benim size hediyemdir diyor. Ahmet Beyin bu hareketi ilave bir bol gönüllülüktür, bunu elbette alkışlamamız lazım.

Bizim kültürümüzde, inancımızda cömertlikle ilgili çok güzel sözler var. Kutsal kitabımızda, hadislerde cömertliği teşvik eden unsurla var. Bu onun bir numunesidir, bende bu güzel örneği, bu cömertlik örneğini tebrik etmek için buradayım. Aynı zamanda hem gençlere mutluluklar dilemek hem de bu hayırsever işadamımızın yaptığını alkışlamak üzere buradayım, kendisini gönülden tebrik ediyorum.

Bu güzel davranışlar aynı zamanda bizim toplumuzun çimentosu mahiyetindedir. İnsanlar iyi ki bu toplulukta yaşıyorum, iyi ki bu şehirde yaşıyorum derler. Ayrıca bu davranış Isparta'mız için güzel bir örnek oldu. Gençlerimiz inşallah ileride ekonomik durumları iyi olduğunda Ahmet Ağabeylerinden gördükleri gibi başkalarına aynı şeklide yardımda bulunurlar" dedi.

İskender Oğuz Kaçar-Tuğba Alptekin Kaçar çifti kendilerine maddi manevi destek veren Vali Memduh Oğuz'a ve mobilya yardımında bulunan Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Adar'a çok teşekkür ettiklerini belirttiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Adar'dan Genç Çifte Mobilya Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement