Adıyaman'da Heyelan: Yol Tek Şeritten Açıldı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Adıyaman'da Heyelan: Yol Tek Şeritten Açıldı

Adıyaman\'da Heyelan: Yol Tek Şeritten Açıldı
27.06.2026 18:04

Adıyaman-Çelikhan yolu heyelan sonrası bir saat kapalı kaldı, şimdi tek şeritten trafiğe açıldı.

Adıyaman- Çelikhan kara yolunda meydana gelen heyelan nedeniyle yaklaşık bir saat ulaşıma kapanan yol, ekiplerin çalışmasının ardından tek şeritten yeniden trafiğe açıldı.

Kara yolunun 10. kilometresindeki Palanlı Köyü mevkisinde yamaçtan kopan büyük kaya parçalarının yola düşmesi sonucu ulaşım durdu.

İhbar üzerine bölgeye sevk edilen karayolları ekipleri, iş makineleriyle yürüttükleri yaklaşık bir saatlik çalışmanın ardından yolu kontrollü olarak tek şeritten ulaşıma açtı.

Yolun ulaşıma kapanması nedeniyle güzergahta uzun araç kuyrukları oluştu. Bölgede ulaşım, ekiplerin gözetiminde kontrollü olarak tek şeritten sağlanıyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Adıyaman'da Heyelan: Yol Tek Şeritten Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement