Adıyaman'da Hırsızlık İddiasıyla 3 Kişi Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Adıyaman'da Hırsızlık İddiasıyla 3 Kişi Tutuklandı

Adıyaman\'da Hırsızlık İddiasıyla 3 Kişi Tutuklandı

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde, çok sayıda hırsızlık olayına karıştıkları öne sürülen 4 zanlıdan 3'ü tutuklandı.

26.02.2017 18:32

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde, çok sayıda hırsızlık olayına karıştıkları öne sürülen 4 zanlıdan 3'ü tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Cumhuriyet, Girne, Hürriyet ve Fatih mahallelerinde gerçekleştirilen 6 hırsızlık olayıyla ilgili soruşturma yapan İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri, olaya karıştıkları belirlenen F.A. (20) ile 16 yaşındaki A.D, B.K. ve İ.D'yi gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan F.A, B.K. ve İ.D. çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanırken, diğer zanlı A.D. ise denetimli serbestlik kararı uygulanarak serbest bırakıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Adıyaman'da Hırsızlık İddiasıyla 3 Kişi Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement