Adıyaman'da Şehitler Anısına Turnuva - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Adıyaman'da Şehitler Anısına Turnuva

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Adıyaman\'da Şehitler Anısına Turnuva

Adıyaman'da şehitler anısına turnuvaADIYAMAN'da, şehitler adına düzenlenen futbol turnuvasında genç sporcular ile polisler karşılaştı.

Adıyaman'da şehitler anısına turnuva

ADIYAMAN'da, şehitler adına düzenlenen futbol turnuvasında genç sporcular ile polisler karşılaştı.

Atatürk stadyumunda Adıyaman Spor-Der Mastılar takımı ile Emniyet Spor takımı arasında şehitler anısına futbol turnuvası düzenlendi.

Şehitler anasına düzenlenen futbol turnuvasında taraftarlar arasında karanfil dağıttı. Maç öncesi türbinde bulunan taraftarlar tarafından 'şehitler ölmez vatan bölünmez' 'gazlayın coplayın ama şehit olmayın' sloganları atıldı. Sayı duruşu ve istiklal marşının okunmasın ardından başlayan karşılaşmada, Emniyet Müdürü Metin Alper'in attığı golle 1-0 Emniyet Spor öne geçti. 2-0 polislerin üstünlüğü ile sona eren karşılaşmanın ardından Emniyet Müdürü Metin Alper, maçta giydiği formayı 5 yaşındaki taraftar Nisanur Polat'a hediye etti.

Kaynak: DHA