Hava Sıcaklığından Bunalan Adıyamanlılar Buzdolabında Serinliyor - Son Dakika
Son Dakika Logo

Hava Sıcaklığından Bunalan Adıyamanlılar Buzdolabında Serinliyor

Hava Sıcaklığından Bunalan Adıyamanlılar Buzdolabında Serinliyor
13.07.2014 16:52  Güncelleme: 17:03

Adıyaman'da, hava sıcaklığının yüksek olmasıyla kavurucu sıcaktan bunalan vatandaşlar buzdolaplarına girerek serinlemeye çalışıyor.

Adıyaman'da, hava sıcaklığının yüksek olmasıyla rahatsız olan vatandaşlar buzdolaplarına girerek serinlemeye çalışıyor.

HAVUZLAR VE PARKLAR DA DOLDU

Adıyaman'da, termometrelerin, 45 ile 50 derece göstermesi ile vatandaşlar aşırı sıcak havadan bunalıp ya parklara ya da havuzlara akın ederken bazı market sahipleri kampanya başlatıp alışveriş yapana 10 dakika buzdolabında serinleme hizmeti veriyor.

10 DAKİKALIK SERİNLİK

Markette alışveriş yapan çocuklar, alışveriş sonrası buzdolabına girerek 10 dakika boyunca serinlemeye çalışıyor. Bazı vatandaşlar parklara giderek ağaç gölgelerinde uyuyup serinliyor. "Alışveriş yapana buzdolabında serinlemek bedava" kampanyasını başlatan Ekomar işletmecisi Gazi Kizir, "Adıyaman çok sıcak, mahalle sakinlerinin çocukları gelip serinlemek için dolaba giriyor. Yeni bir kampanya açtık, alışveriş yapana buzdolabında serinlemek bedava. Şuan çok iyi gidiyor. Bütün çocuklar hepsi burada şimdi iki çocuk dolabın içinde serinliyor" diye konuştu.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Hava Sıcaklığından Bunalan Adıyamanlılar Buzdolabında Serinliyor - Son Dakika


Advertisement