Adnan Saygun'da "Çifte Şölen" - Son Dakika
Güncel

Adnan Saygun'da "Çifte Şölen"

Adnan Saygun\'da "Çifte Şölen"

İzmir Büyükşehir Belediyesi Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi, önümüzdeki hafta yeni müzik ziyafetlerine daha hazırlanıyor.

29.10.2012 12:25

31 Ekim Çarşamba günü "Rüya Taner" piyano resitali İzmirlilerle buluşacak. Saat 20.00'de başlayacak konserin biletleri öğrenci 3 TL, tam 5 TL'den AASSM ve İzmir Sanat gişelerinden temin edilebilecek.

1983 yılında "Üstün Yetenekli Çocuklar Yetiştirme Yasası"ndan yararlanarak Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Devlet Bursu ile Londra'da eğitim alan sanatçı, solistlik kariyerinin yanı sıra 2001 yılından bu yana KKTC Cumhurbaşkanlığı Özel Sanat Danışmanlığı'nın yanı sıra "KKTC Bellapais Müzik Festivali" ile "Kuzey Kıbrıs Uluslararası Lefke Sanat Festivali" Sanat Danışmanlığını görevlerini yürütüyor.

Adnan Saygun, 3 Kasım Cumartesi akşamı da "Swing a'la Turc" konserine evsahipliği yapacak. Türk bestelerini caz disiplininde yorumlayan sanatçılar, İzmirlilere keyifli bir konser sunacak. Saat 20.00'de başlayacak konserde Önder Focan (Gitar), Şenova Ülker (Trompet), Şenol Filiz (Ney), Erdal Akyol (Kontrbas) ve Ediz Hafızoğlu (Davul) sahne alacak. Konserin biletleri öğrenci 5 TL, tam 10 TL'den AASSM ve İzmir Sanat gişelerinden temin edilebilecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Adnan Saygun'da 'Çifte Şölen' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement