Afet Konutlarının Kuraları Çekildi - Son Dakika
Güncel

Afet Konutlarının Kuraları Çekildi

Afet Konutlarının Kuraları Çekildi

Elazığın Sivrice ilçesinde 2007 yılında meydana gelen 5.9 şiddetindeki depremde evleri hasar gören vatandaşlara yönelik yapımı tamamlanan 260 adet konut yapılan kura ile hak sahiplerine teslim edildi.

15.03.2012 13:50

21 Şubat 2007 tarihinde Sivrice merkezli 5,9 büyüklüğündeki depremde Sivrice ve çevre köylerde ikamet eden ve depremde evleri hasar gören, yapılan hak sahipliği işlemlerinde ev almaya kazanan 265 depremzede vatandaş için bugün kura çekimi vardı.

Ahmet Aytar Kapalı Spor Salonunda yapılan kura çekim programına, Vali Muammer Erol, Vali Yardımcısı Ercan Çiçek, kurum müdürleri ve depremzede vatandaşlar katıldı.

Kura çekimi öncesinde bir değerlendirme yapan İl Afet ve Acil Durum Müdür Vekili Ramazan Bulut, Sivrice'de meydana gelen deprem sonrası evleri hasar gören vatandaşlar için başlatılan hak sahipliği çalışması sonrasında ev almaya hak kazanan vatandaşlar için TOKİ tarafından Zafran'da yaptırılan 260 adet konutun kura ile hak sahibi 265 aileye verileceğini, kalan beş afetzede için ise hak sahipliği sürecinin devam edeceğini söyledi.

Konuşmanın ardından kura çekim işlemleri başlatıldı. Kurada ilk üç vatandaşın ismi Vali Muammer Erol tarafından çekilirken vatandaşlar kat kuralarını ise kendileri çektiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Afet Konutlarının Kuraları Çekildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement