Afganistan'da Çatışmalar: 5 Ölü - Son Dakika
Son Dakika Logo

Afganistan'da Çatışmalar: 5 Ölü

11.01.2015 14:56

Afganistan'ın Faryab ve Badgis vilayetlerinde Taliban militanlarıyla güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmalarda 5 kişi öldü.

Afganistan'ın Faryab ve Badgis vilayetlerinde Taliban militanlarıyla güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmalarda 5 kişi öldü.

Faryab Emniyet Amiri Muhammad Naim Anderabi, Faryab'ın Kohistan ve Peştunkot ilçelerindeki çatışmalarda 1 militanın öldürüldüğünü, 2 militanın da yaralandığını söyledi. Anderabi, çatışmalarda 2 polisin hayatını kaybettiğini bildirdi.

Badgis Emniyet Amiri Abdulkayyum Engar da militanların, Badgis'in Kads ilçesinin Hairhana bölgesindeki polis karakoluna saldırmasının ardından çatışma çıktığını kaydetti. Yaklaşık iki saat süren çatışmada 2 militanın öldürüldüğünü ifade eden Engar, olayda iki militanın da yaralandığını belirtti.

Ülkenin kuzeyindeki Sar-ı Pul vilayetinin Sençarak İlçesi Emniyet Müdürü Abdulhekim Beg, Taliban militanlarının dün düzenlediği saldırıda hayatını kaybetmişti. - Belh

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Afganistan'da Çatışmalar: 5 Ölü - Son Dakika


Advertisement