Afyonkarahisar'da Göçük: 1 Kişi Hayatını Kaybetti - Son Dakika
Güncel

Afyonkarahisar'da Göçük: 1 Kişi Hayatını Kaybetti

Afyonkarahisar\'da Göçük: 1 Kişi Hayatını Kaybetti

Afyonkarahisar'ın Sülümenli beldesinde kanalizasyon alt yapısı döşeme çalışmaları esnasında meydana gelen göçükte, 1 kişi hayatını kaybetti.

18.06.2013 16:29  Güncelleme: 16:34

Afyonkarahisar'ın Sülümenli beldesinde kanalizasyon alt yapısı döşeme çalışmaları esnasında meydana gelen göçükte 1 kişi hayatını kaybederken 1 kişi de ağır yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, beldede yüklenicisi firma tarafından Zafer Mahallesi Uçar Ali Sokak'ta yürütülen kanalizasyon alt yapısı döşemeleri esnasında göçük meydana geldi. İşçiler, kepçenin kazdığı yaklaşık 2 metrelik çukurda boru döşedikleri esnada meydana gelen göçüktü bir anda üzerilerine düşen tonlarca toprağın altında kaldılar. Diğer işçiler olayı hemen 112 Acil Servis ve jandarmaya haber verilirken, göçük altında altında kalan Kadir Varol (46) ve Yılmaz Dal (39) isimli işçiler toprak altından çıkartıldı ve olay yerine gelen ambulanslar ile hastaneye kaldırıldılar. Toprak altında kalan ve 5 çocuk babası olduğu bildirilen Kadir Varol hayatını kaybederken, olayda ağır yaralanan Yılmaz Dal isimli işçinin ise Afyon Kocatepe Üniversitesi Ahmet Necdet Sezer Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırıldığı kaydedildi.

Olayın görgü tanıkları, göçük esnasında büyük bir gürültü meydana geldiğini söylediler.

Öte yandan, olayla ilgili soruşturma başlatıldığı kaydedildi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Afyonkarahisar'da Göçük: 1 Kişi Hayatını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement