Afyonkarahisar'da Görüşmemiş "Petshop" Satışı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Afyonkarahisar'da Görüşmemiş "Petshop" Satışı

Afyonkarahisar\'da Görüşmemiş "Petshop" Satışı
14.03.2016 11:52

Afyonkarahisar’da bir vatandaş, sosyal medya sitesi üzerinden kurulan ve ikinci el eşyaların el değiştirdiği bir sayfada evinde beslediği “tarantulasını” satışa çıkardı.

Afyonkarahisar'da bir vatandaş, sosyal medya sitesi üzerinden kurulan ve ikinci el eşyaların el değiştirdiği bir sayfada evinde beslediği "tarantulasını" satışa çıkardı.

Sosyal medya sitesi sayfasında Fatih Gülmez adlı kullanıcı, tarantulasını satışa çıkardığını duyurdu. Gülmez paylaşımında tarantulasının fotoğrafını koyarak üstüne ise "Meraklısına chilobrachys fimbriatus cinsi tarantula. 3-3,5 cm gövde boyu" yazarak beslediği tarantulasını satışa çıkardığını duyurdu. Duyurusun da fiyat belirtmeyen Gülmez'in paylaşımına "fiyatı ne kadar?" tarzında bir çok yorumun yapıldığını ve beğeni sayısının da yüksek olduğu gözlendi.

Öte yandan, Gülmez'in tarantulasının fiyatını ise özel olarak gönderilecek mesajlarda belirteceği öğrenildi.

Theraphosidae, (tarantula) genel olarak Kuzey ve Güney Amerika'da yaşayan, iri ve vücudu kıllarla kaplı örümceğimsi familyasıdır. Yaklaşık 900 türü vardır. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Afyonkarahisar'da Görüşmemiş 'Petshop' Satışı - Son Dakika


Advertisement