Afyonkarahisar'da Kadınana Gazetesi'nin Çifte Bayramı - Son Dakika
Güncel

Afyonkarahisar'da Kadınana Gazetesi'nin Çifte Bayramı

Afyonkarahisar\'da Kadınana Gazetesi\'nin Çifte Bayramı

Afyonkarahisar’da, 10 yıldan bu yana günlük yerel yayın yapan Kadınana Gazetesi’nin eksikliklerden dolayı yaklaşık 1 yıl önce durdurulan resmi ilan geliri, eksikliklerinin giderilmesinin ardından bugün tekrardan başladı.

10.01.2014 15:39

Afyonkarahisar'da, 10 yıldan bu yana günlük yerel yayın yapan Kadınana Gazetesi'nin eksikliklerden dolayı yaklaşık 1 yıl önce durdurulan resmi ilan geliri, eksikliklerinin giderilmesinin ardından bugün tekrardan başladı.

Resmi ilanın bağlandığına dair belgeyi Basın İlan Kurumu Afyonkarahisar Şube Müdürü Burak Orhan'dan alan Kadınana Gazetesi sahibi Cansel Kuzu, 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü'nde aldığı belge ile adeta 2 bayramı birden yaşadığını ifade etti. Yerel gazetelerin ayakta durabilmesi için resmi ilan gelirlerinin çok önemli olduğunu kaydeden Kuzu, eksikliklerin giderilmesi için çok yoğun çaba verdiklerini ve bu çabanın sonun da mutlu sona eriştiklerini söyledi. Resmi ilan haklarını kaybetmemek için bundan sonraki süreçte daha dikkatli olacaklarını kaydeden Kuzu, "Bugün 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü, yani bir nevi bizim bayramımız. Biz bugün aldığımız bu belge ile gazete olarak adeta iki bayramı birden yaşıyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" dedi.

Basın İlan Kurumu Afyonkarahisar Şube Müdürü Burak Orhan ise, belgeyi gazete sahibi Kuzu'ya teslim ettikten sonra hayır olsun dileklerini iletti. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Afyonkarahisar'da Kadınana Gazetesi'nin Çifte Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement