Afyonkarahisar Kızılay'dan Kan Bağışçılarına Madalya - Son Dakika
Güncel

Afyonkarahisar Kızılay'dan Kan Bağışçılarına Madalya

Afyonkarahisar Kızılay\'dan Kan Bağışçılarına Madalya

Kızılay'dan kan bağışçılarına madalya Afyonkarahisar'da Kızılay Kan Merkezi tarafından Dünya Gönüllü Kan Bağışçıları günü etkinlikleri kapsamında kan bağışında bulunanlara altın, gümüş ve bronz madalya verildi.

23.06.2015 15:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kızılay'dan kan bağışçılarına madalya

Afyonkarahisar'da Kızılay Kan Merkezi tarafından Dünya Gönüllü Kan Bağışçıları günü etkinlikleri kapsamında kan bağışında bulunanlara altın, gümüş ve bronz madalya verildi.

Afyonkarahisar Kan Bağışı Merkezi tarafından Garden Kale Termal Otel'de düzenlenen ödül töreninde, 35 kez kan bağışında bulunan Güner Sarı'ya altın, 25 kez kan veren 7 kişiye gümüş ve 10 kez bağış yapan 296 kişiye de bronz madalya verildi. Ödül töreninde konuşan Vali Hakan Yusuf Güner, kanın insan varlığının en önemli ve hayati sıvısı olduğunu belirterek, Bu yönüyle vatandaşlarımızın kan bağışında bulunması çok önemlidir. En hayırlı bağışlar, insanın canından olanıdır dedi.

En çok kan bağışında bulunan 65 yaşındaki Güner Sarı'ya altın madalyasını Vali Güner verdi. Kan vermekten mutlu olduğunu, her seferinde vücudunda yenilenme hissettiğini söyleyen Sarı, 1991'den bu yana kan bağışında bulunuyorum. Bundan sonra da inşallah vermeye devam edeceğim. Kan vermenin sağlık için çok iyi olduğunu biliyorum. Bu durumdan çok memnunum ve herkesin kan bağışında bulunmasını istiyorum diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Afyonkarahisar Kızılay'dan Kan Bağışçılarına Madalya - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement