Afyonkarahisar Sandıklı'da Yetişkin Gençler Bocce Turnuvası Başladı - Son Dakika
Güncel

Afyonkarahisar Sandıklı'da Yetişkin Gençler Bocce Turnuvası Başladı

Sandıklı'da Yetişkin Gençler Bocce Turnuvası başladıAFYONKARAHİSAR'ın Sandıklı İlçesi'nde 16 huzurevinden 96 oyuncunun katılımıyla Yetişkin Gençler Bocce Turnuvası düzenlendi.

28.03.2017 15:55

Sandıklı'da Yetişkin Gençler Bocce Turnuvası başladı

AFYONKARAHİSAR'ın Sandıklı İlçesi'nde 16 huzurevinden 96 oyuncunun katılımıyla Yetişkin Gençler Bocce Turnuvası düzenlendi.

Afyonkarahisar Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve Sandıklı Belediyesi tarafından düzenlenen ve 12 ilden 16 farklı huzurevinde kalan 96 sporcunun katılımıyla düzenlenen Yetişkin Gençler Bocce Turnuvası başladı. 2 gün sürecek turnuvanın açılışına Vali Yardımcısı Cafer Sarılı, Kaymakam Köksal Şakalar, Belediye Başkanı Ak Partili Mustafa Çöl, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Alper Sezer, Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Mahmut Saylık, il genel meclis üyeleri ve huzur evi müdürleri katıldı.

Mehteran eşliğinde Sandıklı Belediyesi önünden Sandıklı Spor Salonu'na kadar yürüyüşün ardından turnuvanın açılış seremonisi yapıldı.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Alper Sezer, "Yaşlılarımızı sadece hastaneye götürüp, yedirip, içirip, yatırmıyoruz. Yaşlılıklarını kaliteli şekilde sürdürmek, eğlenceli bir hayat haline getirmek amacı ile bugün Türkiye'de ilk olarak böyle bir etkinliği bir ilçede düzenlemenin gururunu yaşıyoruz" dedi.

Belediye Başkanı Mustafa Çöl, turnuvada paydaş olmaktan ve bu tür etkinliklere ev sahibi olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Turnuva yarın final müsabakası akabinde kupa ve madalya töreniyle sona erecek.

Afyonkarahisar Sandıklı\'da Yetişkin Gençler Bocce Turnuvası Başladı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Afyonkarahisar Sandıklı'da Yetişkin Gençler Bocce Turnuvası Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement