Ağrı ASKF, ATSO'yu Örnek Alıyor - Son Dakika
Güncel

Ağrı ASKF, ATSO'yu Örnek Alıyor

Ağrı ASKF, ATSO\'yu Örnek Alıyor

Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Erkan Kösedağ, Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Mehmet Erat'ı örnek aldıklarını söyledi.

12.01.2012 11:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ağrı'da amatör evi yapma aşamasında olduklarını söyleyen Kösedağ:" Ağrı'da bir amatör evi yapımı konusunda çalışma yapıyoruz. Bununla ilgili bir çok kişi ve kurum ile görüşmelerimiz devam ediyor. Bu işin yapımı çok zor ama karşımızda ATSO örneği var.

Mehmet Erat Başkanımızı ATSO Hizmet binası konusunda hakikaten kutluyoruz. Tüm çalışmayı hayretler içerisinde izledik. Projesini gördüğümüzde nasıl yapacağını bile merak etmiştik. Ama ortaya çok güzel bir eser çıkardı. İki yıl içerisinde hem Ticaret Odası kavramını yeniden hatırlattı, hem de Ağrı'nın şehir girişinde sayılabilecek bir noktada çok güzel bir eser bıraktı.

Bizim ilimizde taşın altına elini koyan insanlar maalesef farklı konularla itham ediliyorlar. Bu hakikaten çok üzücü bir durum. Ağrı için çaba gösteren insanların önünü kesmenin, onların şevkini kırmanın bir anlamı yok. Ağrı'nın bu tip sivil toplum çalışmalarına ihtiyacı var. Mehmet başkan bu konuda gerek bizim için gerekse diğer sivil toplum kuruluşu başkanları için büyük bir örnek. Aynı örnekle bizde spor alanında hizmet amaçlı tesisler ve amatör evi yapacağız.

Amatör Evi hakkında da bilgi veren Kösedağ: " Amatör evinde spor il temsilciliklerinin idari işlerini yapacağı alanlar, federasyon hizmet ofisimiz, lisans ve tescil birimimiz ve tüm takımlarımızın yararlanabileceği toplantı salonu ve konaklama alanı yapılacak. " dedi

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ağrı ASKF, ATSO'yu Örnek Alıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement