Ağrı'da 761 kg Uyuşturucu Ele Geçirildi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Ağrı'da 761 kg Uyuşturucu Ele Geçirildi

31.10.2025 12:22

İçişleri Bakanı Yerlikaya, Ağrı'daki operasyonda 761 kg uyuşturucu ve 2 şüpheli yakalandığını açıkladı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ağrı'da düzenlenen operasyonda 761 kilogram uyuşturucu ele geçirildiğini, 2 şüphelinin yakalandığını bildirdi.

Yerlikaya, NSosyal hesabındaki açıklamasında uyuşturucuyla mücadele kapsamında Ağrı'da operasyon gerçekleştirildiğini belirtti.

Operasyonda 761 kilogram metamfetamin ele geçirildiği bilgisini paylaşan Yerlikaya, yabancı uyruklu 2 şüphelinin yakalandığını kaydetti.

Yerlikaya, çalışmaların Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı ve Ağrı Emniyet Müdürlüğü koordinesinde yapıldığını belirterek, "Bizim bütün mücadelemiz, bir insanlık suçu olan uyuşturucudan, başta gençlerimiz olmak üzere tüm vatandaşlarımızı korumak. Biz bu mücadeleyi, sadece ülkemiz için değil, tüm insanlık için yapıyoruz. Emeği geçenleri tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ağrı'da 761 kg Uyuşturucu Ele Geçirildi - Son Dakika


Advertisement