Ağrı'da Esnafa Hibe Desteği - Son Dakika
Son Dakika Logo

Ağrı'da Esnafa Hibe Desteği

30.01.2016 16:43

Ağrı Esnaf ve Sanatkarlar Odası, kentteki işletmecilere 30 bin lira hibe desteği verileceğini bildirildi.

Ağrı Esnaf ve Sanatkarlar Odası, kentteki işletmecilere 30 bin lira hibe desteği verileceğini bildirildi.

Ağrı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Denetim Kurulu Üyesi Faruk Tayhan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, küçük işletmeli esnafa destek olduklarını ve onların yanında yer aldıklarını belirtti.

Bu kapsamda esnaflara 30 bin lira hibe desteği sağladıklarını kaydeden Tayhan, "İl ve ilçelerdeki esnaflar, oda aracılığıyla 30 bin lira hibe alabilirler. Ayrıca 300 kişiye girişimcilik kursu vereceğiz. Bu girişimcilik belgesi ile kendilerine iş yeri açanlar devletten 50 bin lira hibe alabilirler" dedi.

Tayhan, kredi kullanmak isteyen esnafların Ağrı Esnaf ve Sanatkarlar Odası'na bizzat gelerek başvurabileceklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ağrı'da Esnafa Hibe Desteği - Son Dakika


Advertisement