Ah Evlendim Vah Evlenemedim" Dev Kadrosuyla Kartal'da - Son Dakika
Güncel

Ah Evlendim Vah Evlenemedim" Dev Kadrosuyla Kartal'da

Ah Evlendim Vah Evlenemedim" Dev Kadrosuyla Kartal\'da

“Ah Evlendim Vah Evlenemedim” adlı interaktif müzikli güldürü, 11 Ocak’ta Yaşam Kalitesini Yükseltme Merkezi’nde Kartallı tiyatro severlerle buluşacak.

07.01.2014 15:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Ah Evlendim Vah Evlenemedim" adlı interaktif müzikli güldürü, 11 Ocak'ta Yaşam Kalitesini Yükseltme Merkezi'nde Kartallı tiyatro severlerle buluşacak.

Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Kartallı tiyatro severleri dev isimlerle buluşturmaya devam ediyor. Başrollerinde Ayşen Guruda, Veysel Diker ve Hülya Şen'in yer aldığı "Ah Evlendim Vah Evlenemedim" adlı interaktif müzikli güldürü, 11 Ocak'ta Hürriyet Mahallesi Yaşam Kalitesini Yükseltme Merkezi'nde Kartallı izleyiciyle buluşuyor.

Oyunda, bir kadın ve bir erkek, birbirlerine uygun olduklarına karar verip evlenirler. Ancak sonrasında erkeğin düğünde takacağı ziynet eşyası ve kadının üzerine yapacağı mal mülk konuları, komik olaylara neden olur.

Seyirciler arasından bir kadının da "kayınvalide" rolüyle sahneye davet edilerek damat rolündeki oyuncuyla tango yapacağı bu müzikli ve eğlenceli oyun, 11 Ocak Cumartesi saat 19.30'da Hürriyet Mahallesi Yaşam Kalitesini Yükseltme Merkezi'nde ücretsiz olarak izlenebilecek. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ah Evlendim Vah Evlenemedim' Dev Kadrosuyla Kartal'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement