Ahmet Tek ve Hasan Tek'ten Mehmet Özcan'a Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Ahmet Tek ve Hasan Tek'ten Mehmet Özcan'a Ziyaret

Ahmet Tek ve Hasan Tek\'ten Mehmet Özcan\'a Ziyaret

13-15 Yaş Grubu'nda Yarışmaya katılan Hasan Tek ise 39 dakika 24 saniye ile yarışmayı tamamlayarak Genel Klasmanda 67., yaş grubunda ise 3.oldu.

07.11.2013 14:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

27 Ekim 2013 tarihinde Zeytinburnu Belediyesi tarafından düzenlenen Uluslar arası 5. Cumhuriyet Koşusu'na katılan Ahmet Tek ve Hasan Tek, Mustafa Kemal Paşa Mahalle Muhtarı Bayram Ali Kalfalar ile birlikte 6 Kasım 2013 Çarşamba günü Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan'ı makamında ziyaret ettiler.

1135 sporcunun katıldığı yarışmada Ahmet Tek, 10 kilometrelik yarışmayı 35 dakika 35 saniye de tamamlayarak genel klasmanda 32 oldu ve yaş grubunda da 10.oldu.

13-15 Yaş Grubu'nda Yarışmaya katılan Hasan Tek ise 39 dakika 24 saniye ile yarışmayı tamamlayarak Genel Klasmanda 67., yaş grubunda ise 3.oldu.

Ahmet Tek, Hasan Tek, Bülent Buruk, Şevket Kırık, Mehmet Altınışık,Murat Altınışık ve Ender Bahse'den oluşan Keşan Masterler Atletizm Grubu da kulüpler arasında takım halinde 3.oldu.

Özcan, ziyaret sırasında Ahmet ve Hasan Tek kardeşleri başarılarından dolayı kutlayarak "Bu iki kardeşimizin başarıları bizleri gurulandırıyor. Kendilerinden gelecekte daha büyük başarılar bekliyoruz. Biz de Keşan Belediyesi olarak imkanlarımız ölçüsünde kendilerine gerekli desteği veriyoruz ve vermeye de devam edeceğiz" dedi.

Mustafa Kemal Paşa Mahalle Muhtarı Bayram Ali Kalfalar ile Hasan ve Ahmet Tek kendilerine destek olan Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan'a teşekkür ettiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ahmet Tek ve Hasan Tek'ten Mehmet Özcan'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement