Kayseri Büyükşehir Belediyesi KAYMEK bünyesindeki "Huzur Çınarı Aile Danışmanlık Merkezi" ilçelerdeki çalışmalarına devam ediyor.
Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, ailelerin bilinçlenmesi amacıyla ilçeler için oluşturulan Aile Akademisi, ilk olarak Yahyalı Kadın ve Gençlik Merkezi'nde çalışmalara başladı.
Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, "Yahyalı Kadın ve Gençlik Merkezi"nde düzenlenen "Aile içi iletişim" seminerinde yaptığı konuşmada, ailelerin huzuru için gerçekleştirilen çalışmaların ilçelere de taşınması nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'e teşekkür etti.
Ayrıca düzenlenen seminerin sonunda katılımcılara belge verildiği kaydedildi.
Son Dakika › Güncel › Aile Akademisi' İlçelere de Açılıyor - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.