Aile, Kadın ve Çocuk Hakları İçin Ortak Proje - Son Dakika
Son Dakika Logo

Aile, Kadın ve Çocuk Hakları İçin Ortak Proje

25.10.2017 16:10

Mersin'de, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile Mersin Barosu ortaklığında gerçekleşecek proje kapsamında, aile, kadın ve çocuk hakları ile ilgili eğitsel ve sosyal çalışmalar yapılacak.

Mersin'de, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile Mersin Barosu ortaklığında gerçekleşecek proje kapsamında, aile, kadın ve çocuk hakları ile ilgili eğitsel ve sosyal çalışmalar yapılacak.

Barodan yapılan açıklamaya göre, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve Mersin Barosu arasında yapılan koordinasyon toplantısında aile, kadın ve çocuk hakları konusunda yapılacak olan proje ele alındı.

Mersin Baro Başkanı Ali Er ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Veysel Topkaya başkanlığında düzenlenen toplantıda, proje kapsamında yapılacak olan eğitsel ve sosyal çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Toplantıda, Mersin'de "koruyucu aile" konusu ile ilgili seminerler düzenlenmesiyle, Mersin Barosu Kadın ve Çocuk Hakları merkezleri avukatlarının da ilgili davalara katılımcı olarak girebilme taleplerinin kabulü için ortak çalışma yapılmasına karar verildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Aile, Kadın ve Çocuk Hakları İçin Ortak Proje - Son Dakika


Advertisement