Ajda Pekkan Rüzgarı Esti  - Son Dakika
Güncel

Ajda Pekkan Rüzgarı Esti

Ajda Pekkan Rüzgarı Esti 

Moderatörlüğünü Doğa Rutkay'ın üstlendiği MAPFRE Sigorta Acenteler toplantısında Ajda Pekkan güzelliği ve performansıyla sahnede devleşirken, izleyicileri muhteşem şarkılarıyla geçmişten günümüze keyifli bir yolculuğa çıkardı.

06.05.2017 09:11

MAPFRE Sigorta, acenteleriyle Antalya Regnum Carya'da bir araya geldi. Bir gün boyunca MAPFRE Sigorta'nın sosyal medya hesabını da yöneten Doğa Rutkay'ın eğlenceli moderasyonuyla renklenen toplantının ilerleyen saatlerinde sahne alan Ajda Pekkan, unutulmayan şarkıları ve muhteşem sahne performansıyla konukları büyülerken sahnede devleşti.

Başarılı geçen bir yılın değerlendirildiği toplantıda aynı zamanda MAPFRE Sigorta Genel Müdür Yardımcısı İlker Sırtıkırmızı, Doğa Rutkay'ın moderatörlüğünde talk show tadında gerçekleşen sohbette eğlenceli bilgiler verdi.

Ajda Pekkan ile acenteler tüm yılın yorgunluğunu attı
İki gün süren organizasyonun son gecesi gerçekleştirilen MAPFRE partisinde Ajda Pekkan'ın büyüleyici performansıyla acenteler yılın tüm yorgunluğunu eğlenerek attı. Sahneden inerek seyircilerle birlikte şarkılar söyleyen Ajda Pekkan unutulmayacak bir geceye daha imza attı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ajda Pekkan Rüzgarı Esti  - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement