AK Parti'den Aday Gösterilmeyince Bağımsız Aday Oldu - Son Dakika
Güncel

AK Parti'den Aday Gösterilmeyince Bağımsız Aday Oldu

AK Parti\'den Aday Gösterilmeyince Bağımsız Aday Oldu

Şanlıurfa'da, AK Parti milletvekili aday adayı olan ancak 12 kişilik listede yer almayan Mustafa Göktaş, bağımsız aday oldu.

08.04.2015 15:49  Güncelleme: 16:20

Şanlıurfa'da, AK Parti milletvekili aday adayı olan ancak 12 kişilik listede yer almayan Mustafa Göktaş, bağımsız aday oldu. Renkli kişiliğiyle dikkat çeken Göktaş, bağımsız olarak katılacağı seçimlerde 100 bin oy alarak TBMM'ye gireceği iddiasında bulundu.

Şanlıurfa'da hububat ticaretiyle uğraşan 20 çocuk babası Mustafa Göktaş, AK Parti listesinde yer almayınca bağımsız aday olarak seçimlere girmek için başvuruda bulundu. Günde 3 bin telefon aldığını ve halkın kendisini istediğini savunan Göktaş, seçimlerde 100 bin oy almayı hedeflediğini söyledi. Göktaş şöyle dedi:

"Günde 3 bin civarında telefon geliyor. Herkesin sorununu not alıyorum. Şanlıurfa ve ilçelerinde büyük bir destek bana var. Seçilirsem not aldığım sorunların çözümü için çalışacağım. Halk beni seviyor ve destek veriyor. İbrahim Tatlıses'i de benim gibi aday göstermediler. Onunla da konuştum, geçmiş olsun dileklerimi ilettim, kendisi de bana destek veriyor."

Eşinin seçilmesi durumundan kadınların sesi olacağını ifade eden Meryem Göktaş da, kocasına destek istedi. - Şanlıurfa


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel AK Parti'den Aday Gösterilmeyince Bağımsız Aday Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • 44 MALATYALI: AKP DE BİTİYOR 12 SENEDİR HEP OY VERDİM CUMHURBAŞKANI DAMADINI ADAYLIKTA KESİN TORPİL YAPIĞI GÖRÜLÜYOR 3 5 Yanıtla
  • serhat: ıyı sallıyor hırs böyle birsey işte demek vatan sevgisi bahane 2 2 Yanıtla

Advertisement