"Duble Yollar Sayesinde Trafik Kazaları Azaldı" - Son Dakika
Güncel

"Duble Yollar Sayesinde Trafik Kazaları Azaldı"

"Duble Yollar Sayesinde Trafik Kazaları Azaldı"

AK Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Edip Uğur, Hükümetin yaptığı duble yollar sayesinde trafik kazalarının azaldığını söyledi.

10.02.2014 16:08  Güncelleme: 16:13

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Edip Uğur, Hükümetin yaptığı duble yollar sayesinde trafik kazalarının azaldığını söyledi.

AK Parti'nin, Burhaniye Cumhuriyet Meydanı'ndaki seçim bürosunun açılışına katılan Uğur, kurdeleyi, İl Başkanı Mahmut Poyrazlı, Burhaniye İlçe Başkanı Özer Koyuncu ve Burhaniye Belediye Başkan adayı Necdet Uysal'la kesti.

Uğur, burada yaptığı konuşmada, 11 yıldır AK Parti olarak Balıkesir ve ilçelerine en iyi hizmeti verdiklerini belirterek, "Burhaniye'nin Necdet Uysal'a ihtiyacı var. Bu sefer bizim taleplerimizi kırmadı. Bu görevi, Necdet Uysal'a zor kabul ettirdik. İnşallah Burhaniyeliler de onu bağrına basacak, Burhaniye Belediye Başkanı yapacak" dedi.

11 yıldır devlet yatırımlarını Balıkesir'e getirdiklerini dile getiren Uğur, "Daha önce Körfez bölgemizde bir uluslararası hava alanı var mıydı? Yoldan geçerken gördük şimdi modern bir uluslararası hava alanı var. Ne için? Burhaniye için, Ayvalık için, Edremit için. Bölgeyi dünyaya açıyoruz. Bölünmüş yolları inşa ettik rahat rahat gideceğiniz yere seyahat etmeniz için. AK Parti hükümetinin yaptığı duble yollar sayesinde trafik kazaları azaldı" diye konuştu.

-Zeytinciye ilaçlama sözü

Balıkesir'in büyükşehir olmasıyla büyüyeceğini, gelişeceğini vurgulayan Uğur, şöyle devam etti:

"Burhaniye ve Edremit Körfezi, zeytin ve yağıyla ünlü. Burada zeytin ağacı sayısı bir hayli fazla. Dünyanın en güzel zeytinyağları Burhaniye'den çıkıyor. Büyükşehir olduğumuzda büyükşehrin sorumlulukları arasında tarım ve hayvancılık da var. Bölgede bir ilaçlamayla ilgili hep sorun yaşanıyor. Büyükşehir olarak bütün zeytin ilaçlamasını üzerimize alıyoruz. Vaat ediyoruz sizlere. Zeytinleri büyükşehir ilaçlayacak. Tarım ve hayvancılıkla ilgili de büyükşehir sorumlu. Büyükşehir, bu işlerin de hepsini yapacak. Köylümüze, çiftçimize, hayvancımıza destek verecek."

Yaşanan bazı sıkıntılar nedeniyle Burhaniye'ye devlet hastanesi yapılamadığını ifade eden Uğur, "Seçimlerden sonra büyükşehir belediye başkanı Uğur ve Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, 125 yataklı hastaneyi Burhaniye'ye kazandıracak" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 'Duble Yollar Sayesinde Trafik Kazaları Azaldı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement