AK Parti Grup Başkanvekili Turan - Son Dakika
Güncel

AK Parti Grup Başkanvekili Turan

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : -AK Parti Grup Başkan vekili Bülent Turan'ın konuşması AK Parti Grup Başkan vekili Bülent Turan'ın vatandaşlarla selamlaşması ve iftar yapması AK Parti Grup Başkanvekili Turan: "Bu ülkenin doğusunda batısında her köşesinde bu iftarlar olsun istiyoruz.

12.06.2016 04:32

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

- AK Parti Grup Başkan vekili Bülent Turan'ın konuşması

AK Parti Grup Başkan vekili Bülent Turan'ın vatandaşlarla selamlaşması ve iftar yapması

AK Parti Grup Başkanvekili Turan:

"Bu ülkenin doğusunda batısında her köşesinde bu iftarlar olsun istiyoruz. Derdimiz bundan öte bir şey değil."

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Bu ülkenin doğusunda batısında her köşesinde bu iftarlar olsun istiyoruz. Derdimiz bundan öte bir şey değil." dedi.

Lapseki Belediyesi tarafından verilen iftar programına katılan Turan, orucunu Şen Mahallesi sakinleriyle açtı.

İftara katılan AK Parti İl Başkanı Yeşim Karadağ, Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz ve İlçe Başkanı Halil Özer ile masaları Turan hayırlı ramazanlar temennisinde bulundu.

İftar sonrasında kısa bir konuşma yapan Turan, "Öncelikle Allah tuttuğunuz oruçlarınızı ve ettiğiniz dualarınızı kabul etsin. Rabbim hepinizi sağlık, sıhhat ve afiyet içinde bayrama eriştirmeyi nasip etsin." dedi.

Turan, ramazan ayının ilk günlerinde kendi hemşehrileriyle birlikte olmak istediğini ifade ederek, "İftar programlarımıza kendi memleketimizden başlamak istedik. Tüm masaları dolaştım. Yaşlısı, genciyle ilçenin her kesimi burada. Zengini, fakiri hep birlikte Allah'a hamd olsun. Bu bereketi birlikte yaşıyoruz. Ramazan ayının en güzel tarafı bu birlik beraberliği yaşamak. Yoksa otellerde, evlerde kendi başına yemek o kadar keyifli değil ama Lapseki sahilinde bu güzel sofrada aynı çorbaya kaşık sallamak hep beraber bir ekmeği paylaşmak bence tüm Türkiye'ye örnek bir davranış diye düşünüyorum. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Bu ülkenin doğusunda batısında her köşesinde bu iftarlar olsun istiyoruz. Derdimiz bundan öte bir şey değil." diye konuştu.

AK Parti Grup Başkanvekili Turan
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti Grup Başkanvekili Turan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement