AK Parti Heyeti Taziyelere Katıldı - Son Dakika
Güncel

AK Parti Heyeti Taziyelere Katıldı

AK Parti Heyeti Taziyelere Katıldı

Teşkilat, taziye evlerine ziyaret gerçekleştirerek hayatını kaybedenlerin aileleri ve yakınlarına başsağlığı diledi.

15.02.2012 15:12

AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı, kent merkezi ve Viranşehir ilçesinde bulunan taziye evlerine ziyaret gerçekleştirerek hayatını kaybedenlerin aileleri ve yakınlarına başsağlığı diledi.

Mustafa Zahit başkanlığındaki teşkilatın başkan yardımcıları Hüseyin Polat ve Mustafa Ağar ile yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet, ilk olarak geçtiğimiz gün hayatını kaybeden AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek'in amcasının oğlunun taziyesine katıldı. Bir süre vekil Akyürek ve yakınları ile görüşen teşkilat üyeleri, başsağlığı dileyerek Eyyüpnebi Beldesi'ne geçti.

Geçtiğimiz hafta Ceylanpınar'da sevgilisi tarafından boğazı kesilerek öldürülen 19 yaşındaki Naile Çatak'ın ailesini ziyaret eden AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı, genç kızın yakınlarına başsağlığı diledi. Aile büyükleri ile görüşen AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit, bu tür olayların kimsenin başına gelmemesi temennisinde bulundu.

Heyet daha sonra kent merkezine dönerek hayatını kaybeden Şanlıurfa Zihinsel Engelliler Derneği Başkanı Bedih Satoğlu'nun oğlunun taziyesine katıldı. Kaybettiği oğlunun taziyelerini kabul eden Zihinsel Engelliler Derneği Başkanı Satoğlu ile görüşen heyet başsağlığı dileyerek Yunus Emre Taziye Evi'nden ayrıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel AK Parti Heyeti Taziyelere Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement