AK Parti Teşkilatı Tam Kadro Elmalı'da - Son Dakika
Güncel

AK Parti Teşkilatı Tam Kadro Elmalı'da

AK Parti Teşkilatı Tam Kadro Elmalı\'da

AK Parti'nin 11. Kuruluş Yıldönümü ve Kadir Gecesi dolayısıyla Elmalı ilçesinde İl Gençlik Kolları tarafından düzenlenen iftar programına, Antalya teşkilatı tam kadro katıldı.

16.08.2012 02:58  Güncelleme: 02:57

Kapalı Pazar Yeri'nde düzenlenen iftar yemeğine partililer ve vatandaşlar olmak üzere yaklaşık 6 bin kişi katıldı. AK Parti İl Başkanı Av. Mustafa Köse, Ak Parti'nin kuruluş yıldönümü ve Kadir Gecesi dolayısıyla iftar programı düzenleyen Gençlik Kolları ve Elmalı İlçe Teşkilatı'na teşekkür etti. Köse, "Bu anlamlı günde teşkilat mensuplarımız ve Elmalılı vatandaşlarımız ile bir arada olmaktan son derece mutluyuz" dedi.

Kurucu başkanlara ziyaret

AK Parti Antalya Gençlik Kolları İl Başkanı Hasan Bozdemir ve yönetim kurulu üyeleri, 11. Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla düzenlenen etkinlikler kapsamında iftar programı öncesi kurucu İl Başkanı Habip Akhan, daha sonra il başkanı olarak görev yapan Ramazan Avcı ile Gençlik kolları kurucu başkanı olan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'yü ziyaret ettiler. Gençlik kolları üyeleri daha sonra Korkuteli Yakaköy'e giderek Antalya eski il başkanı rahmetli Hamza Taş'ın mezarına giderek dua ettiler. Hamza Taş'ın mezarlık ziyaretine Antalya Milletvekili Hüseyin Samani de katıldı.

Vatandaşla birlikte iftar açtılar

Elmalı Kapalı Pazaryeri'nde iftar programına katılan partililer, Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK üyeleri ve vatandaşlarla sohbet ettiler. Antalya Milletvekilleri Vecdi Gönül, Mevlüt Çavuşoğlu, Menderes Türel, Hüseyin Samani, Gökçen Özdoğan Enç, ve İl Kadın Kolları Başkanı Nezihe Yoldan Tezcan kuruluş yıldönümü ve Kadir gecesi dolayısıyla programı düzenleyen Gençlik kolları ve Elmalı ilçe teşkilatına teşekkür ettiler.

İftar programının ardından İl Başkanı Mustafa Köse ve milletvekilleri partililer ile birlikte tarihi Ömer Paşa Camii'nde teravih namazını kıldılar. Gençlik kolları üyeleri ise, cami etrafında yaklaşık 3 ton Osmanlı şerbetini vatandaşlara ikram ettiler. Milletvekilleri ve partililer teravih namazı sonrası Elmalı sokaklarını dolduran vatandaşlarla sohbet ettiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel AK Parti Teşkilatı Tam Kadro Elmalı'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement