AK PARTİLİLER YÜRÜYÜŞ YAPTI - Son Dakika
Güncel

AK PARTİLİLER YÜRÜYÜŞ YAPTI

AK PARTİLİLER YÜRÜYÜŞ YAPTI

Yalova Belediye Başkan Adayı Yakup Koçal bugün gerçekleştirdiği yürüyüş ile meydana indi. Yağmurlu havaya aldırış etmeyen binlerce AKP'li, Koçal'a destek için yürüdü.

16.02.2014 21:57

Yalova Belediye Başkan Adayı Yakup Koçal bugün gerçekleştirdiği yürüyüş ile meydana indi. Yağmurlu havaya aldırış etmeyen binlerce AKP'li, Koçal'a destek için yürüdü.

Beklentilerin altında bir katılımın olduğu yürüyüşe Ak Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun katılmadı. Yürüyüşe AKP Yalova İl Başkanı Mustafa Pehlivan, ilçe ve belde belediye başkanları ve teşkilatları hazır bulundu.

İstanbul Caddesi'nin girişinde otobüsten halka hitap eden Başkan Koçal, "Biz bu yola hizmet için çıktık. Biz Yalova'yı seviyoruz. Tek derdimiz Yalova'nın geleceğidir. Tecrübemizle, birikimimizle ve iktidarın desteğiyle beraber gelecek sizleriyiz. Yalova'da yaşayan vatandaşlarımız hangi siyasi partiye sempati duyarsa duysun, biz herkesten destek istiyoruz. Yağmurda yağsa, karda yağsa Allah'ın bereketini getirdik, yağmurda sizlerle buluştuk. Bu bereketin 10 binler olarak sandığa yansıyacağını, cenabı Allah'ın dualarımıza cevap vereceğine inanıyorum. Sevgimizi bütün Yalova'ya göstermek için sizleri yürüyüşe davet ediyorum" dedi.

İstanbul Caddesi, Mimar Sinan Caddesi buradan da heykele yürüyen partililere teşekkür eden Başkan Koçal, "Biz yola çıkarken, bu bir kenti ve o kentin insanlarını sevmenin hikayesidir, asla bitmeyecek diyerek çıktık. İşin temelinde sevgi olunca bu sevgi bitmiyor. Yalova'nın geleceği için, menfaati için, onbinler bu yağmurlu havada kampanyayı başlattığımız gibi 30 Mart'ta da sandıklardan bir bütün çıkmaya var mıyız ? Hangi siyasi partiye sempati duyarsan duy sadece Yalova'nın geleceği, menfaati için bir olmaya bütün olmaya var mıyız? Sizlerde bu sevda, sevgi oldukça inanınki Yalova'nın kaderi sadece mutlu olmaktır" diye konuştu.

Kaynak: Ziyaretçi

Son Dakika Güncel AK PARTİLİLER YÜRÜYÜŞ YAPTI - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement