Akçay: Hedefimiz Ligde Kalıcı Olmak - Son Dakika
Güncel

Akçay: Hedefimiz Ligde Kalıcı Olmak

Akçay: Hedefimiz Ligde Kalıcı Olmak

Feherbahçe'yi 2-0 yenerek ligde liderlik koltuğuna puan farkıyla oturan Akhisar Belediyespor Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay, "Tek hedefimiz ligde kalmak" dedi.

28.09.2014 21:27

Feherbahçe'yi 2-0 yenerek ligde liderlik koltuğuna puan farkıyla oturan Akhisar Belediyespor Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay, "Tek hedefimiz ligde kalmak" dedi. "Bugün iş disiplini ve Gekas'ın formu bir araya gelince, 3 puana ulaştık" diyen tecrübeli teknik adam Akçay, şunları söyledi:

" Fenerbahçe'nin bu ligin en iyi takımlarından biri olduğu gerçeğini gözardı etmeden, rakibe saygı duyarak oynadık. Böyle bir takıma saygı duymazsanız, cezayı yazarlar. Rakibimizin ofansif gücünü düşünerek önce ataklarını durdurmayı düşündük, ardından orta alanda serbest kullandığımız Bilal'in paslarıyla sonuca gitmeyi amaçladık. Şu anda lider olabiliriz ama ligdeki hedefimiz toplayabildiğimiz kadar puan toplayarak ligde kalıcı olmak. Bütün amacımız bu."

"BİZ GEKAS'I TAŞIYORUZ, GEKAS'TA ATTIĞI GOLLERLE BİZİ TAŞIYOR"

Mustafa Reşit Akçay, Gekas'la ilgili bir soru üzerine, "Takım Gekas'ı seviyor, Gekas da bu takımı seviyor. Skorer bir oyuncu olan Gekas'ın savunma zaaflarını kapatacak önlemleri alarak, onun hücum gücünü kullanıyoruz. Yani biz Gekas'ı taşıyoruz, Gekas da attığı gollerle bizi taşıyor" dedi. - Manisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Akçay: Hedefimiz Ligde Kalıcı Olmak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement