'Akil Adamlar' Şehit Ailesini Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

'Akil Adamlar' Şehit Ailesini Ziyaret Etti

\'Akil Adamlar\' Şehit Ailesini Ziyaret Etti

Denizli'ye gelen Akil Adamlar Heyeti, şehit astsubay Vedat Avcı'nın ailesini ziyaret etti.

20.04.2013 16:12

Denizli'ye gelen Akil Adamlar Heyeti, şehit astsubay Vedat Avcı'nın ailesini ziyaret etti.

Çözüm süreciyle ilgili olarak Denizli'de bulunan Akil Adamlar Heyeti, 6 ay önce Siirt'te helikopter kazasında şehit olan astsubay Vedat Avcı'nın ailesini ziyaret etti. Kaplanlar Mahallesi'ndeki eve, heyette bulunan Fadime Özkan, Avni Özgürel, Hasan Karakaya ve Fuat Keyman gitti.

Şehit annesi Cemile Avcı tarafından ağırlanan heyet, şehit annesine bir sıkıntısı olup olmadığını sordu. Heyet, kendilerinin bir daha kan akmaması için çalışmalarda bulunduklarını söyledi.

Heyet üyesi Fadime Özkan'ın bir an olsun elini bırakmayan Cemile Avcı ise, "Bu süreç 6 ay önce neden olmadı? Keşke o zaman olsaydı da, benim oğluma bir şey olmasaydı. Ben o günden beri haberlere hiç bakmıyorum. Ben onun hem annesi hem babası oldum. Başka anneler ağlamasın. Ben her gün mezarlıkta oğlum için ağlıyorum" diye konuştu.

Heyet üyeleri şehit annesine, her konuda yardımcı olma sözü verdi. Daha sonra heyet, Vedat Avcı'nın anısına hazırlanan odaya geçerek, şehit askerin diplomalarını ve askeri kıyafetlerini inceledi. Bu arada anne Cemile Avcı, oğlunun cep telefonunu çıkararak, kaza esnasından bu telefonun Vedat Avcı'nın yanında olduğunu söyledi. Cemile Avcı, "Kazada telefon parçalanmış ama hattına bir şey olmamış. Ben o hattı kullanıyorum şu anda" dedi.

Ziyaretin ardından heyet, Pamukkale Üniversitesi'ne gitti. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 'Akil Adamlar' Şehit Ailesini Ziyaret Etti - Son Dakika


Advertisement