Akkaya'ya Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Akkaya'ya Ziyaret

Akkaya\'ya Ziyaret

Defterdar Taşaltın Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya'yı ziyaret etti.

27.02.2012 16:16

Burdur Defterdarı Ramazan Taşaltın ve Mesleki Kuruluş Başkanları Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya'yı ziyaret etti.

23. Vergi Haftası Kutlama Etkinlikleri Kapsamında Defterdar Ramazan Taşaltın beraberinde Defterdar Yardımcısı Hasan Gümüş, Vergi Dairesi Müdürleri Vahdi Kılıç, Hulki Sarıoğlu ile Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik, Ticaret Borsası Başkanı Baki Varol, SMMM Odası Başkanı Cihat Çavuşoğlu ile birlikte Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya'yı ziyaret etti. 23. Vergi haftası nedeniyle ziyaret ettiklerini belirten Defterdar Ramazan Taşaltın "Siz de Vergi toplayan bir idaresiniz.

Vergi bir taraf vermiyeceğim bir tarafta illa alacağım derse uzlaşma noktası olamıyor. Toplumsal braışın ve bilincin yerleşmesi için ortak uzlaşma noktası Türkiye. Türkiye'nin kalkınması teknoloji ile donatılması gönüllü olarak verginin verilmesi ile oluyor. Vergi bilinci de gelecek nesillere bırakılan en iyi miras. Toplumda daha iyi yaygınlaştırmak için meslek odaları ile birlikte bu haftayı kutlayacağız" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya da "Defterdar, Defterdarlık muhasebe insanımıza çok resmi gelirdi. Şimdi devlet vatandaş içiçeliği var bu sevindirici. Biz de belediye olarak Vergi topluyoruz. Vergilerimizi tam anlamıyla toplayabilirsek hizmetlerimizi de o derece yapabiliyoruz. Vatandaşımız vergi konusunda iyi olursa kurumlarda iyi olur. Bu da hepsinin hizmette birleşmesi anlamına gelir. dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Akkaya'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement