Aksaray'da polisin 'dur' ihtarına uymayarak araçla kaçan 2 şüpheliyle polis arasında yaşanan kovalamaca film sahnelerini aratmadı. Yarım saat süren kovalamaca sonucu şüpheliler yakalanırken, sürücünün ehliyetsiz olduğu ve bu nedenle kaçtığı tespit edildi.
ARAÇ DURMADI, POLİS DURUMU MERKEZE BİLDİRDİ
Olay, Fatih Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, mahallede devriye atan polis ekipleri hafif ticari bir kamyonetten şüphelendi. 2 kişinin bulunduğu 68 KE 302 plakalı araca 'dur' ihtarında bulunuldu. Polisin ihtarına uymayarak kaçmaya başlayan şüpheliler ve polis arasında kovalamaca başladı. Aracın durmaması üzerine aracı takip eden polis ekipleri durumu merkeze bildirdi.
POLİS MERKEZİ ÖNÜNDE DURDRULDULAR
Bunun üzerine emniyet alarma geçerek aracın peşine düştü. Şehir merkezi ve mahallelerde yaşanan nefes kesen kovalamacanın bazı anları kameralara da yansıdı. Yaklaşık yarım saat süren kovalamacanın ardından araç, Aksaray Polis Merkezi önünde durduruldu.
OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR
Araçta herhangi bir olumsuzluğa rastlanmazken, şüphelilerin yapılan sorgusunda ehliyetsiz oldukları için kaçtıkları tespit edildi. Araç sürücüsü Özbek'in, gözaltına alındıktan sonra polis merkezine götürülürken, ehliyetinin olmadığını ve bu nedenle kaçtığını söylediği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Son Dakika › Güncel › Aksaray'da Film Sahnelerini Aratmayan Gözaltı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?