Aksav Yöneticilerinin Yargılandığı Dava - Son Dakika
Güncel

Aksav Yöneticilerinin Yargılandığı Dava

Aksav Yöneticilerinin Yargılandığı Dava

Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'ni düzenleyen Antalya Kültür ve Sanat Vakfı'nın (AKSAV) yöneticileri Göksel Kumsal, Hüseyin Şanlı ve Birol Kaya, kişisel giderlerini vakfın bütçesinden karşıladıkları iddiasıyla tutuksuz yargılandıkları davada beraat etti

10.09.2013 11:31

Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'ni düzenleyen Antalya Kültür ve Sanat Vakfı'nın (AKSAV) yöneticileri Göksel Kumsal, Hüseyin Şanlı ve Birol Kaya, kişisel giderlerini vakfın bütçesinden karşıladıkları iddiasıyla tutuksuz yargılandıkları davada beraat etti.

Antalya 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen karar duruşmasına tutuksuz yargılanan sanıklar Göksel Kumsal, Hüseyin Şanlı, Birol Kaya ile sanık avukatları katıldı. Duruşmada son söz hakkı istenen sanıklar suçsuz olduklarını ve beraatini istediklerini bildirdi.

Duruşma sonunda, davada herhangi bir suç unsurunun bulunmadığı belirtilerek, sanıkların beraatine karar verildi.

Sanık avukatlarından Rıdvan Yıldız, AA muhabirine yaptığı açıklamada, savunmalarıyla polis raporunu çürüttüklerini belirterek, "Davada herhangi bir zimmet suçu olmadığına karar verildi. Mahkeme de müvekkillerimin beraatine karar verdi. Mutluyuz" dedi.

Antalya Cumhuriyet Savcılığına gelen bir ihbar mektubunun ardından kişisel harcamalarını AKSAV'a fatura ettirdikleri iddia edilen AKSAV Genel Müdürü Göksel Kumsal, Genel Müdür Yardımcısı Birol Kaya ile İcra Kurulu ve Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Şanlı hakkında yaklaşık 7 ay önce 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde 5 yıldan 12 yıla kadar hapis istemiyle dava açılmıştı. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Aksav Yöneticilerinin Yargılandığı Dava - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement