Akseki Belediye Başkanı Uysal Muhtarlarla Buluştu - Son Dakika
Güncel

Akseki Belediye Başkanı Uysal Muhtarlarla Buluştu

Akseki Belediye Başkanı Mustafa İsmet Uysal, 51 mahalle muhtarıyla bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

07.06.2017 15:55

Akseki Belediye Başkanı Mustafa İsmet Uysal, 51 mahalle muhtarıyla bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

Belediye binasında yapılan toplantıda konuşan Başkan Uysal, yaptıkları değerlendirme toplantılarıyla muhtarlarla sık sık bir araya geldiklerini söyledi.

İlçe yaşayanlarını büyük bir ailenin parçası olarak gördüklerini belirten Uysal, "Muhtarlarımız bizim için çok değerli. Muhtarlarımız mahallerimizin hizmet öncüleri. Birlikte çok güzel hizmetlere imza attık. Bunu da Akseki Belediyesi olarak en iyi şekilde yaptığımızı düşünüyorum. Durmadan yorulmadan bir ve beraber olarak hizmet etmeye devam edeceğiz." dedi.

Akseki Belediyesi olarak, "51 mahalleye hizmet etmeye çalışıyoruz. Elbette ki yapamadığımız yetişemediğimiz işler oluyor, bu konularda sizlerin affına sığınıyorum." diyen Uysal, şöyle devam etti:

"Güney ve kuzey mahallelerimizdeki sorunları ekiplerimiz teker teker çözüyor. Ekibimiz bir mahalleye girdiğinde o mahallemin neye ihtiyacı var ise yapıyor yapmadan o mahalleden çıkmıyor. Kışın kar ve sel sularından bozulan kilit taşların onarımları hızla yapılıyor. Yeni yol açma çalışmalarımız sürüyor. Muhtarlarımızın isteği doğrultusunda yapılacak işler tamamlanıyor ve mahalleden o şekilde çıkıyor."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Akseki Belediye Başkanı Uysal Muhtarlarla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement