Gaziantep Emniyet Müdürlüğü, İYİ Parti Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener'in kentte düzenlediği mitingde alınan güvenlik önlemlerinin, diğer siyasi partilerin mitinglerinde de uygulandığını bildirdi.
İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Akşener'in 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda miting yaptığı anımsatıldı.
Geçmişte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve diğer siyasi parti liderlerinin yapmış olduğu mitinglerde uygulanan güvenlik önlemlerinin, 24 Haziran seçimleri kapsamında yapılacak mitinglerde de uygulanmasının kararlaştırıldığı belirtilen açıklamada, "Bu tedbirler kapsamında, muhtemel bombalı araç saldırılarına karşı ana bulvar, arterlerin kapatılmasında İl Emniyet Müdürlüğümüz, kamu kurumlarımız ve belediyelere ait iş makinelerinden yararlanılmaktadır. İlimizde gerçekleştirilen siyasi parti miting programlarının olaysız bir şekilde sona erdirilmesi konusunda alınan tedbirler hassasiyetle uygulanmaktadır." ifadelerine yer verildi.
İYİ Parti Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, miting dolayısıyla alınan güvenlik önlemlerini eleştirmişti.
Son Dakika › Güncel › Akşener'in Gaziantep Mitingindeki Güvenlik Önlemlerine Tepki Göstermesi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?