Aktif Bank Vodafone İstanbul Yarı Maratonu'nda İlk Üçe Girdi - Son Dakika
Güncel

Aktif Bank Vodafone İstanbul Yarı Maratonu'nda İlk Üçe Girdi

Aktif Bank Vodafone İstanbul Yarı Maratonu\'nda İlk Üçe Girdi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. tarafından Vodafone'un isim sponsorluğunda düzenlenen Vodafone İstanbul Yarı Maratonu ödül töreni 30 Mayıs 2016'da gerçekleştirildi.

17.06.2016 15:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aktif Bank Koşu Takımı, bu yıl 11'incisi düzenlenen Vodafone İstanbul Yarı Maratonu'nda 21 km'den oluşan Kurumsal Kategori'de üçüncü olmuştur..

Aktif Bank'ın Genel Müdür Serdar Sümer, Finans Genel Müdür Yardımcısı Murat Barlas, Kurumsal Pazarlama Bölüm Başkanı Suat Bakkal, İş Kolu ve İştirakler Karlılık Bölüm Başkanı Seher Demirci'den oluşan"Aktif Runners" Takımı, Vodafone İstanbul Yarı Maratonu' Kurumsal Kategori'de Nike ve Spor A.Ş'nin ardından ilk üçe girmeyi başardı.

7 bin 500 sporcunun katılımı ile Yenikapı Miting Alanı'ndan başlayan maratonda, sahilden Kumkapı, Sirkeci, Eminönü, Unkapanı, Fener ve Balat'ı geçerek, Haliç Köprüsü altında bulunan ışıklardan dönüş yapıp aynı istikameti seyretti ve başlangıcın verildiği yerde son buldu. Yarışmanın kurumlar kategorisinde sporcular kıyasıya yarıştı. Yarışma sonucunda Aktif Bank'ın 4 kişiden oluşan takımı maratonu 3. olarak tamamladı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Aktif Bank Vodafone İstanbul Yarı Maratonu'nda İlk Üçe Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement